Перейти до змісту

Ремонт Гитары

Kate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

здравствуйте, кто-нибудь знает, где в Луцке можно отремонтировать гитару. Колки поменять, струны и т.д. Зарание спс.

Опубліковано

Я би рекомендував підійти в любий магазин, де продають інструменти і там запитатись - 100% вони якщо самі цим не займаються, то знають людей, що займаються цим.

Опубліковано

Є в нас такий дядько Богдан. =)

8777238 - якщо тра, розкажу, де шукати, при живому спілкуванні вийде ефективніше.

А ще хотілось би детальніше дізнатись, що саме треба зробити - мб розкажу сам.

Опубліковано

Мне нужно колки поменять, струны, подставку и корпус серьёзно треснул, если нужно могу сфотографировать как треснул. надеюсь что это можно исправить и не дорого.

Опубліковано

Да, іди до Гембіка, він поремонтує і ця гітара зазвучить, правда за ремонт заплатиш стільки, що можна нову непогну купити буде )))

Опубліковано

Якщо корпус серйозно тріснув, а твій інструмент - яка-небудь Трембіта, то простіше і краще купити нову. Гембік, скоріше всього (то вже треба справді фоту, щоб побачити), зробить, але звучати як раніше вона вже ніколи не буде. Тому, якщо ціна твого інструмента менше стопіцот гривень, то вже модеш йти по магазинах вибирати нову. Хіба що вона має для тебе якусь особисту цінність.

Опубліковано
Ху из Гембик?

проехали.

ты скажи, гитара какого завода?

если она действительно до 100 долларов - купи новую

поверь, если корпус "серьезно треснул" - это серьезно...

ну, а если это Трембита - просто в огонь. и купи новую. но не Трембиту!

Опубліковано

Старая как свет, короче спс за советы, возникает новая тема, а где можна купить гитару?

Опубліковано

если, как было сказано, что в ЦУМе одни Трембиты - то ЦУМу отказать!

если есть возможность - приедь в Киев

тут даже помогу, если сам буду на месте...

Опубліковано

Наспраді складається враження, що колись Трембіти робили краще! В мене Трембіта - провіряли по тюнеру, до 5 лада строїть люкс, далі починаються відхилення. А недавно допомагав вибирати гітару з братом знайомій, то ні однієї нормальнї більш-менш не знайшли, тому зайди краще в Кобзу чи Артист (як на мене Кобза краще - там хоч продавець нормальний, а не той очкатий, що в Артисті), потрать тих гривень 500-700, але гітара буде дя початкового рівня непогана.

Опубліковано

Тоесть для начинающего лучше купить нормальную гитару в Артисте или Кобзе? Спасибочки всем +1!

Опубліковано
Або в мене =)

ЗІ Де зараз Кобза?

Кобза зараз біля Авангарда, в квартирі, на 1-му поверсі! Точну адресу не скажу, але знаю де знаходиться!

По-моєму, хтось на форумі писав точну адресу, навіть з кодом дверей :_07:

Опубліковано
Або в мене =)

ЗІ Де зараз Кобза?

Кобза зараз біля Авангарда, в квартирі, на 1-му поверсі! Точну адресу не скажу, але знаю де знаходиться!

я писав )))

пора мені вже за рекламу платити - Грушевського 3, третій підїзд зліва, перший поверх - там вивіска.

код на двері 125

До Гембіка ремонтувати гітари - тілько дорогі і рарітєтні.

дійсно краще нову купити, а твою можемо разом весело спалити в парку )))

Трембіти дійсно колись кращі були.

чи то може ми вже на кращих інструментах почали грати і є вже з чим порівнювати? хз

але те, що за трошкі більші гроші є набагато кращі гітари - то факт.

Опубліковано
Або в мене =)

ЗІ Де зараз Кобза?

я писав )))

пора мені вже за рекламу платити - Грушевського 3, третій підїзд зліва, перший поверх - там вивіска.

код на двері 125

До Гембіка ремонтувати гітари - тілько дорогі і рарітєтні.

дійсно краще нову купити, а твою можемо разом весело спалити в парку )))

Трембіти дійсно колись кращі були.

чи то може ми вже на кращих інструментах почали грати і є вже з чим порівнювати? хз

але те, що за трошкі більші гроші є набагато кращі гітари - то факт.

:) Бери за руку власника Кобзи, сунь в інтернет клуб і показуй, що просуваєш їх! Мож погодиться на відсоток від направлених тобою клієнтів. Заведи купон, назви "від Вєтри".

Можеш ще пошантажувати, що якщо не погодиться, то будеш в Артист направляти! :)

Опубліковано

Shura, ивени, плизз, я случайно, не знаю как исправить, я завтра повышу, честно! Ну прости!

Опубліковано

І обов’язково відпишись, що купила...)

Аааааа!!! Ледь не забув - ще треба ОБОВ’ЯЗКОВО когось з собою взяти, хто має досвід.

Можливо, якогось музиканта знайомого чи тут на форумі когось знайди. Тут, бачу багато шпеціялістів. )

А то коряві інструменти мають таку властивість відбивати бажання тим займатись =(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...