Перейти до змісту

Рідерз Дайджест

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пришов недавно конверт від видавництва "Рідерс Дайжест". Там пишуть, шо я можливо виграю 20 000 грн. А ще можливо виграю позашляховик, якшо відішлю їм конверт з своїм голосом "Так". Комусь ще приходило таке "щастя"?

http://www.rdigest.ru/cntnt/id_riderz_/riderz_daj4.html

Опубліковано

Приходило неодноразово. Нічого не відсилав, і нічого не вигравав.

Але останнім часом давно листа від них не було.

Напевно зрозуміли, що глухий номер.

Опубліковано
Я відправлю, побачу шо буде. Напевно ше бумажки пришлють ;)

А тобі неписали:"замовте книжку(мазь) і отримаєтш свій приз"?

Опубліковано
Я відправлю, побачу шо буде. Напевно ше бумажки пришлють :D

Є :) Книжка хороша, замовив. А в приз невірю :P

Опубліковано
Я відправлю, побачу шо буде. Напевно ше бумажки пришлють :)

Є :) Книжка хороша, замовив. А в приз невірю :)

Ой, ну ж сказали, що лохотрон, а тепер будиш платити за цю книжку - ось твій приз :)

Опубліковано

Прийде халявна книжка за яку не треба грошей платити. У листі немає важливої інформації про яку-небудь юридичну адресу(абонентська скринька) чи навіть прізвища/ імені( я памятаю там є підпис лише) так що тобі можуть погрожувати але не заставлять заплатити. Твою адресу і П.І.Б. дізналися з баз даних чи щось в цьому роді.

Опубліковано
Прийде халявна книжка за яку не треба грошей платити. У листі немає важливої інформації про яку-небудь юридичну адресу(абонентська скринька) чи навіть прізвища/ імені( я памятаю там є підпис лише) так що тобі можуть погрожувати але не заставлять заплатити. Твою адресу і П.І.Б. дізналися з баз даних чи щось в цьому роді.

Все вірно! :) Вони будуть не раз присилати лист про оплату, але ти просто ігнор їх і все, вони по суті не мають, що тобі пред'явити :) карочє книжка на шару

Опубліковано

Все вірно! :) Вони будуть не раз присилати лист про оплату, але ти просто ігнор їх і все, вони по суті не мають, що тобі пред'явити :) карочє книжка на шару

Так їх. Відповімо лохотроном на лохотрон :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...