Перейти до змісту

Придбаю пару неробочих ноутів


Рекомендовані повідомлення

В цілому, придбаю пару неробочих (напівробочих) ноутбуків для експерементів. Умова - проц. двоядровий минімум й опора ддр2 теж мінімум, й ще обов'язково, щоб були неремонтовані. Можна некомплект (без ОЗУ, вінта, зарядки), але щоб була матриця, хоча б напівробоча. Пропозиції з ціною й фото у особисті повідомлення. Дякую за увагу.

Пи.Си. Відразу попереджаю "товарищів", які побачили нагоду впарити свій перепаяний 10 разів металобрухт -  обходьте цю тему боком, бо на ліки вам дорожче вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю такий, асер не памятаю модель, двоядерний амд атлон, на ддр3(в комплекті не йде), матриця жива здорова, є засвітлення не критичне поцентру, але без царапин. Є робочий блок живлення рідний. Проблема з північним мостом, нічого не виводить на екран, не ремонтувалось. Пропонуйие ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fujitsu siemens esprimo mobile U9200, вмикається коли йому хочеться, якщо включиться - працює, без вінта, чи ремонтований - я хз, дістався вже б/у, слідів прогріву не побачив. Можна вскрити - подивитесь самі. Гуде як пилосос, кулер спрацьований від слова - взагалі. БЖ не рідне, трохи паяне, але робоче (на скільки я пам'ятаю, були просто відбиті контакти на якійсь котушці, і перебитий шнурок).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такі непаяні в різному стані звертатись в Бона Сервіс Винниченка 14.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...