Перейти до змісту

Може хто закінути.......

Вовчік

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Хто може закінути пісню Міхаіл Круг "Залатие Купала" плзз буду вдячний........ :)

це тобі? таке полюБЛЯєш?))))))) давай я ше закіну тобі новий альбом кіркорова))))))))))))))))) НОВИЙ!)))))))))))))))

Опубліковано
' date='May 11 2006, 09:23 AM' post='21638']Ааааа!!! Кіркораф! Я лєтучая миш... я влєтєла в камиш...

Ета ж ніврот звізда... залий, пліз... :)))

кожи якой альбам залівать, в мну іх дакуя... ісчо на касєтах єсть))) і на бабінах, шо хоч, усьо вилажу, кіркоша руль!!! пацани даффайте саздадім кіркоша камюніті, тут сразу же народ папрьот... клянусь сваім сноубордом! :)

Опубліковано

ушло 3 бабіни, ексклюзіффниє, так чта сматрі мну, нє пєрєпродавать, бабіно-пірат! мажет ісчо на бабінах мішку круга кінуть? я ат ніво таже тащуся па зімлє))

Опубліковано

Владімірський централ.. ту-туру-туру... вєтєр сєвєрний... туру-ту-ту-туру...

Слухай... Міхаіл Круг - то попсово... давай Міхаіла Квадрата...

Опубліковано

в налічіі імєєццЦо:

Міхаіл Круг

Міхаіл Кводрат(Квадрата нєту, только через о) - ета їво братуха

Міхаіл Авал(па прозвіщу Брітає Ачко) - таже вхадіт в іх банду

і єстєствєнна

Міхаіл Ромб (па прозвіщу Чєтирє Трєуголька Вмєстє)

Опубліковано

Нє, чувак, через "о" - тільки через мій труп... пан квОдрат відійшов від основоположних принципів блатняка... він був замєчений в братанії з лахами... ета піпєц... я ів отепер не уважаю...

Опубліковано

ну ти ганіш, я тє бозорю ми з Вовчіком наєдєм на тєбя усійой бандай, та чта тєбє жить не захочеццЦо, а єслі прікрєпіть ісчо как ти гаваріш лахов, то ти сібє места ні найдьош, бєрєгісь! імєнєм Круга!

Опубліковано

брателла, я тє ісчо рас паффтаряю, тібє ужо нікуя ні паможет, ффсє фонати круга даффайте обєдіняццЦо! мачім жидайов! тім боліє нас больше, ета вєдь круг, а ні тьомная сіла!

зы. Вовчік тібє ісчо пакажет!

Опубліковано

ти на каво батон трусіш? Вовчік і я - акуєнно нєуєбєнниє пасани, ми за тьомную сілу!

Опубліковано

шось не хочуть тут адміни общатся із нами адмінати...

таксь на чому там астанавілісь? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...