Перейти до змісту

Мафія

Seva

Рекомендовані повідомлення

люди!!! може в когось є стара гра МАФІЯ. залийте плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://game.lutsk.ua/games/MAFIA/

Краще шукай перед тим як відкрити тему !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://game.lutsk.ua/games/MAFIA/

Краще шукай перед тим як відкрити тему !

Я вже її скачав в RAR архіві але вона нерозпаковується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:):):)

Це не рар архів, це віртуальні диски.

http://soft.lm.lutsk.ua/SOFTWARE/TYPE/Mult.../Alcohol%20120/ - використовуй цю програму для запуску.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Seva

В пятачка вже харя выдполырована до черепухи!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Э можливість зробити "нову" Мафію. Тепер в місті і за ним буде лежати сніг, замість старих авто будуть їздити теперешні і т. д. Питання: чи є потреба спішити зі всім цим щоб вікласти чим швидше на ФТП, чи буде хтось качати? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Э можливість зробити "нову" Мафію. Тепер в місті і за ним буде лежати сніг, замість старих авто будуть їздити теперешні і т. д. Питання: чи є потреба спішити зі всім цим щоб вікласти чим швидше на ФТП, чи буде хтось качати? :)

ІМХО, будуть качати всі, хто хоть одним оком бачив "оригінальну" МАФІЮ! Заливай! +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі моди сакс !!!

Це вбє саме цінне в грі а саме антураж і атмосферу.

Більш детальніші моделі ітд це ще куда не йшло а от сучасні авто в антуражі 30х це не для нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, в принципі ти правий, але не повністю. Якщо будуть сучасні машини типу бехі, мерси, ферарі то трохи не то, але якщо будуть їздити машини типу "не старіюча копійка" і різні моделі даного періоду (москвичі, волинянки, бобіки, уазіки іт.п.) +сніг, то все буде схоже на якесь забите укр. провінційне містечко! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...але якщо будуть їздити машини типу "не старіюча копійка" і різні моделі даного періоду (москвичі, волинянки, бобіки, уазіки іт.п.) +сніг, то все буде схоже на якесь забите укр. провінційне містечко! :)

Діло в тому що якраз так і є, зараз над модом ведеться робота!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то це зовсім інша тема!!!! :)

Ждемс адназначно! З мене +1 (коли буде гра) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то це зовсім інша тема!!!! :)

Ждемс адназначно! З мене +1 :)

Ждіть! Тількі не обіцяю що це буде завтра! Робота зроблена десь на 40%, залишилось тількі замінити декілька автомобілів та дещо поміняти в карті і взнати чи працює ігра після перестановки Віндовс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то це зовсім інша тема!!!! :D

Ждемс адназначно! З мене +1 :D

Ждіть! Тількі не обіцяю що це буде завтра! Робота зроблена десь на 40%, залишилось тількі замінити декілька автомобілів та дещо поміняти в карті і взнати чи працює ігра після перестановки Віндовс?

А шо її самі робите. Якщо так, де взяли відкритий код?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LOL :D

Ти чув коли небуть таке слово як "Мод" ?

А на рахунок машин нових для мафії то полазь по нету є моди і під 70і і під 90і і під російські авто і знову робить те ж що вже було кимось зроблено є бестолковим хіба що для того щоб набити руку ІМХО

ЗІ Моделі сам малюєш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LOL :(

... Моделі сам малюєш ?

Звичайно що ні! Бо на це пішлоб десь пів року, а то й і більше! А ле не всі люди знають що можна замінити авто в мафії просто з інету, ось для того я це і роблю, та і практика не завадить!

P.S. А чому я не можу фото загрузити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так: зима у місті настала, а нові автомобілі зімінили старі! Думаю що вже завтра викладу! :friday:

Майже все готово, залишилось тільки замінити привод на автомобілях!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось закінув: ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Games/MafiaRUS/ Тільки привод машин я не міняв, тому що після того на 2-ох машинах дуже бистро закінчується пальне! Користуйтесь на здоров"я, як тільки побачите глюк, повідомляйте! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Поставив тобі +1, а він шось не добавляється!!? :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такє очучєніє що цей мод тільки тобі і був потрібен! :D

P.S. Ну як хоть він тобі? :( Скачав? Ділись враженями! :( А там дивись і ще хтось скачає... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скачати скачав! А от запустити не можу, просить вставити діск! Шо треба зробити?! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маэш оригінальний образ(скачай з ЛМ, одного образа хватить) то кідай його в Алкоголь аба Нейро Імейдж Драйв! Юзай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик, а нема оригінала, нажаль! Дав другу погратися, так і з кінцями! :P А на форумі є?

Зи: найшов на форумі! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене халепа! Гра запускається, але грати просто неможливо: картинка завмирає на першому кадрі і система висне намертво! Нічого не допомагає. пробував на самих низьких настройках - не допомогло! :) Шо це може бути? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненаю! Вмене теж глючить але зменшую настройки і все робить норм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ну то що? Як мафія? Діліться враженями!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...