Перейти до змісту

Газові заправки

Snegok

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Піднімаю доволі актуальну тему для автомобілістів. Де ж заправлятись газом у м. Луцьку. Вже не витримав і вирішив написати про РОЗВОД, який спіткав мене сьогодні. Тож до теми, якось вдома вибрав заправки, які по дорозі на роботу. Найближчою газовою є WOG на Відродження, але не планував там заправлятись, так як пару раз влив по 10 л. і враження не дуже, адже при тій самій манері і шляху їзди, газу вистачає по різному. На моєму авто розхід по місту 10-12 л. Але чомусь, як заправляюсь там то розхід якогось х...я до 15-18 л???. На форумах часто виділяють заправку на Рівненській під мостом і думав поїхати туди та й біля роботи близько, але не ризикнув бо думав, що на тих залишках бензину, що залишились не доїду тож попрямував на WOG ( Відродження). Приїхав і кажу оператору до повного, вже підготував суму на яку розраховував, аж тут в мій бак на 25+- 1,2 л., він запомпував 32!!!!!!!!! (колонка № 9). Це пипець......, Багато хто розхваляв цю АЗС, але я її не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там переважно заправляюсь ,бо близько. Ніразу більше 35-36 не помпували,бо балон 42л!!!!! Хоча всі радять помпувати не до повного!!!! В мене на Вог розхід менший ніж на Аветрі і інших.... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж балон на 42 чи 43 , але більше 35-36 просто не влазить, бо так воно має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене теж на WOG що на Відродження найбільший розхід  серед газових заправок Луцька (правда ще не заправдявся на Рівненській під мостом і на Клима Савура).  Ще дуже залежить від температури навколишнього середовища. Зимою розхід газу був 100грн/120км, а зараз мінімум 100грн/105км.

Зокрема для себе розставив пріорітети так:

1)Укрнафта Рованці 100грн/105км

2)UPG Ковельська 100грн/95км

3)AVETRA Володимирська 100/95км

4)БРСМ, WOG Струмівка, AVETRA Звірів 100/90км

5)WOG Відродження 100/75км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS Хто пояснить, чому в Рівному і Рівненській області газ LPG дешевний ніж в Волинській і Луцьку. Наприклад в Нас 11.2грн на UPG, на інших 11.5 а в Рівному 2 дні тому бачив 10.95грн, а на інших 11.05грн???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, steelk said:

PS Хто пояснить, чому в Рівному і Рівненській області газ LPG дешевний ніж в Волинській і Луцьку. Наприклад в Нас 11.2грн на UPG, на інших 11.5 а в Рівному 2 дні тому бачив 10.95грн, а на інших 11.05грн???

завжди так було...чомусь.

сам колсь купив куб газу на паливну карточку в житомирі, заправлявся тут - вигідно було дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий ГАЗ на ОККО, однак в Луцьку нема їхньої газової заправки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під мостом на рівненській однозначно кращий газ по луцьку

заправлявся на вог на відродження- не їде і багато бере

заправлявся на вог в львові- супер

пробував шелл в львові- середнячок

про окко теж чув, що кращий газ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається,що він всюди однаковий)))))))може щось трохи домішують))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на газї з будь якої заправки завжди їде добре. За 2 роки один раз було  заправився на трассі на Київ, то трошки  тупила на розгоні. (ГБО 4). Та й не вірю я що Ококо , чи там ВОГ  возять якийсь особливий і спеціальний газ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та той самий газ всюди))))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Barkas сказано:

Та той самий газ всюди))))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...