Перейти до змісту

HELP!!! Проблема з телефоном

Рекомендовані повідомлення

Гра відображається лише на половині екрана!!!

Як зробити щоб було на весь екран? гра формата *.jar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гра відображається лише на половині екрана!!!

Як зробити щоб було на весь екран? гра формата *.jar

Закачати ігру з потрібним розміром!

P.S. В мене таке буває коли ігра зроблена під менше розширення дисплею!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не є проблема телефону. Проблема у самій грі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если игра идет не на весь экран, то есть метод растянуть ее для вашего разрешения.

Нужно открыть *.jar файл с игрой, например Winrar`ом и отредактировать файл manifest.mf .

Просто добавьте 2 строки следующего содержания в конце файла:

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208

Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416

Первая строка - оригинальное разрешение игры

Вторая - разрешение экрана вашего телефона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Описі ігри (принаймні з тих сайтів де я сьогодні був) не пише на який розмір екрана вона розрахована(((

читав на форумі шо якраз проблема зовсім не у грі тому що в мене навіть SMS-Box також не відображається на весь екран

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если игра идет не на весь экран, то есть метод растянуть ее для вашего разрешения.

Нужно открыть *.jar файл с игрой, например Winrar`ом и отредактировать файл manifest.mf .

Просто добавьте 2 строки следующего содержания в конце файла:

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208

Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416

Первая строка - оригинальное разрешение игры

Вторая - разрешение экрана вашего телефона.

Прикол в тому шо телефон то не смартфон і WinRarа то немає на телефоні. Може його треба установлювати вручну???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Редагувати потрібно не на телефоні, а на компі, а потім вже в телефон закинути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, проблема не у самій грі як такій, а в тому, що гра - звичайна програма. Так само, як і вище зазначена SMS-Box.

Написані вони під певну розділювальну здатність дисплею телефона. Нормальні програми пишуть так, що вони працюють на різних телефонах, з різними дисплеями. Наприклад та ж Opera mini.

biter навів приклад часткового рішення проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо просто напростото скачати ігри під екран 320х240 бо в нокії 6300 екран якраз такий і є. в неті ігр на екран 320х240 валом тільки булоб бажання качати. у мене в самого залишились від старого SXG75 багато ігр. і нетреба говорити шо з сіменса ігр непроканають 90% ігр гарнтовано ідуть(бо скидав одногрупникам на 5300, 6233) навіть шустріше ніж на тому ж сіменсі. тому нетреба їб**ти собі мозок а просто скачати гру яку потрібно під свій екран.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а просто скачати гру яку потрібно під свій екран.

дай но ссылку з коллекцією таких ігор може справді так буде краще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай но ссылку з коллекцією таких ігор може справді так буде краще)

ссилку недам бо так сходу незнайду(на днях вінт форматнув і несберіг файлик із корисними ссилками). качав більшість ігр з сайтів де практично все для сіменсів, можна знайти через гугл або будь який пошуковик. ще десьна диску є архів який скинув знайомий там 80 мб ігр відсортованих по жанрах та ще багато так на кучу (в загальному архав 581 мб, можу ще докидати). якщо потрібно з часом загружу на якийсь файлообмінник (на фтп неможу бо нет через мобільний)

siemens-club.ru, allsiemens.com, siemens-town.my1.ru, benq-siemens.at.ua таких багато і хай мені хтось скаже що ігри з сіменса на нокії непроканають.

думаю якщо пошарити на нокіївських форумаю то можна знайти багато халявних ігр так просто по сайтах більшість платних ігр

почитай якщо хочеш змінити розмір екрану гри

http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=16217

а це в загальному почита треба було б

http://forum.allnokia.ru/viewforum.php?f=8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...