Перейти до змісту

brew-програми

Рекомендовані повідомлення

Сидів тут на днях в неті розбирався про brew-програми.

Таки вдалось поставити (ЕФ-81).

Може в кого є якісь програми, допоможіть...

З.ЬІ. Знайшов лише калькулятор (інженерний) і плеєр, який перегружає телефон (пише, що він для СХГ-75, але там те саме)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо вони тобі здались...чим уже J2ME не подобаються..Цікаво а як вдалося поставити? Там же йде жорстка привязка до телефона, оператора ...Програм цих дуже мало а для їх поширення треба звязуватися з Qualcomm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто brew-програми являються більш потужнішими ніж ява, та і швидше набагато працюють...

Привязка там іде дуже жорстка по ІМЕІ телефона, через сертифікат. Але що для нас є неможливим :)

Допомогли добрі люди.... Правда прийшлось сторінок 40 форуму перечитати...

Є сертифікат на основі ESN, лишається тільки ESN телефону поміняти, що я і зробив.....

Якщо цікавить можу і детальніше розказати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене це теж цікавило, але якщо аж такі маніпуляції треба зробити то краще пожаліти телефон задля кількох програм які можуть не знадобитися та мають Java-аналоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно куму як краще, але наприклад аналогу інженерного калькулятора (який я вже давно доречі шукаю) на яві так і не знайшов

Та і маніпуляції не такі вже і складні (відносно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно куму як краще, але наприклад аналогу інженерного калькулятора (який я вже давно доречі шукаю) на яві так і не знайшов

Та і маніпуляції не такі вже і складні (відносно)

ага калькулятор просто клас тільти ти згадай allvex як після невдалого маніпулювання з сертифікатом я перепрошивав свій SXG75 але фіг з ним головне шо паше тело а мені іншого не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому інженерний калькулятор? Ба,тут цілий математичний Java пакет. Залив ще на початку місяця

А ось і ще 1 калькулятор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але все-таки, хтось знає де можна скачати brew-програми...

Поділіться, будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене це теж цікавило, але якщо аж такі маніпуляції треба зробити то краще пожаліти телефон задля кількох програм які можуть не знадобитися та мають Java-аналоги.

ці ява аналоги як запускаються довше так і працюють незрозуміло (або зовсім не працюють). Хотів би запитати у тебе Witiok що краще буде для телефона на якому встановлено Linux Brew, ява (яка іде в загальному на всі і не враховуються параметри окремого апарата(але якщо враховується то не завжди працює)) чи спеціально розроблені для Linux Brew програми? Напевно що всетаки Brew-програми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...