mylat2008 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:43 #1 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:43 Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Ціна 1000грн. Район Балки. тел. 0501674767 Володимир Мопед не мій все за телефоном!!!
Oksana04 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 09:06 #2 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 09:06 15 хвилин тому, mylat2008 сказано: Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Оце так точно: "Казнить нельзя помиловать"!!! ЖАХ. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Здається лиш перший пункт. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Трохи більше до здачі. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Або ще розширити варіанти. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Можна здати ще й зручності. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Повний фарш))) Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Поганенько... Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Ще гірше. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Нереально. Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Єдине, що вказано чітко. ВРІМЯНКА=тимчасівка.
mylat2008 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:40 Автор #3 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:40 Дякую що прокоментували, але там було написано, що мопед не мій попросили розмістити хто як може так і виживає
Oksana04 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:48 #4 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:48 6 хвилин тому, mylat2008 сказано: Дякую що прокоментували, але там було написано, що мопед не мій попросили розмістити хто як може так і виживає Будь ласка))) Шкода, що Ви не зрозуміли посИл. Може так буде зрозуміліше: здається врємянкА АБО здадуть врємянкУ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.