Перейти до змісту

Чи є в Луцьку канторки які пишуть на Laravel


sweex1234

Рекомендовані повідомлення

Шукаю роботу. Досвід в веб-програмуванні ~3 роки. Працювава з такими CMS і фреймворками:
Yii 1.x, OpenCart. Почав вивчати laravel так як в Yii 2 не подобаються товсті моделі і контроллери, але потрібна практика і в майбутньому робота. Шукаю робота php програміста, бажано найти кантору, де використовують laravel. Знаю урізаний симфоні, але симфоні на мою думку комбайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво... чому ж в Yii2 "товсті" контроллери і моделі? можна приклад "товстого" контролера в Yii2. і з аналогічним функціоналом в Laravel...

чисто "спортивний інтерес" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам опис різних фішок і підключення різних бехавіорів і т.д. більш громісткий. Якщо порівняти код приблизно по розміру той же самий буде, але в ларавел просто все розподіляється більш по розумному ( використання посередників, фільтрів і т.д. ) в Yii вони теж є, тільки більш все накучу і все в контроллерах використовується, можна виносити все в окремі файли, але підключення все в контроллерах... я тільки ознайомився оглядно з Yii 2 i laravel, symfony, документацію і приклади коду переглянув і тому зробив такі висновкі. Ще недокінця оприділився всетаки який фреймворк використовувати, laravel розвивається дуже швидко, вже розвинувся.. от тільки хвилює наспутне чи є в Луцьку контори, де використовують laravel?

Хоча в Yii дуже хороша документація і це є великим плюсом.

Може хто володіє інформацією. Можете написати список контор і хто на чому пише?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да і в ларавела доків вистачає... Бехавіори, фільтри і т.д. не сказав би що роблять "товстими", як моделі так і контролери...  в ларі просто використання по іншому, все через класи "посередників".

Що Yii2, що Laravel сильні фреймворки, а вибір робив би в залежності на який ринок хочете орієнтуватись... (Yii менш відомий за "бугром")

 

П.С. Працюєм з Yii2. Laravel в процесі вивчення, чекаємо "підходящого" проекта, але як показала практика на Yii швидше стартуєм, хоча, як варіант, ще не знаємо всіх фішок Laravel ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...