fenom Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 12:07 #1 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 12:07 Якщо ти любиш електронну музику www.westdj.com найкращі світові та вітчизняні діджеї з підбіркою найкращих треків інтернет радіо PARTY'ТУРА Лише позитивний настрій та музика, що поглинає dj max freeman dj I.R.A. dj fenom dj mix dj asya dj recent dj shustryj dj fest & more more more www.westdj.com А також щоп'ятниці та щосуботи, о 23:30 на радіо "SiD FM" (lutsk) dj fenom dj mix dj neo та якісна музика для тебе!!! щоп'ятниці на СіД FM о 23:30
Victor Orange Опубліковано 1 Березня, 2008 в 23:06 #2 Опубліковано 1 Березня, 2008 в 23:06 Молодці, хлопци...перший випуск мені сподобався...працьуйте далі та вдоскональуйтесь .
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 08:40 Автор #3 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 08:40 Дякую, Вітя... Твоя думка для нас дуже важлива!!! Не менш важлива для нас думка і інших форумчан!!! Нам цікаві ваші побажання та зауваження!!! А теперечка УВАГА!!! PARTY'тура VOLUME 1 Для тих, хто не зміг послухати!!!
Адміністратори serega Опубліковано 4 Березня, 2008 в 09:01 Адміністратори #4 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 09:01 нда..., споганили радіоефір. Жаль, тепер буду шукати іншу радіостанцію.
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:03 Автор #5 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:03 -1Вислови свою думку!!!Що саме тобі не подобається?Чому ти так висловився?Я готовий вислухати будь-які зауваження і прийму їх якщо вони будуть по темі...Просто сказати СПОГАНИЛИ ЕФІР простіше простого!А ти сам шось зробив, щоб ефір не був споганений?Щоб він навпаки був кращим та якіснішим?!
dj mix Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:28 #6 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:28 ну от...... почалось......................Шановний SEREGA............якщо ти фанат української музики, то пробач пане, але ми намагаємось створити передачу про клубну культура міста... чесно, сказати я не хотів вертатись на цей форум... тут багато людей, яким по-приколу, чи я навіть незнаю, понаписувати, всяке необрунтоване "г..." і сидіти там радуватись, не маю на увазі когось конкретного........ Народ, пошіть по-конструктивніше "мені не подобається голос ведучого, джингли, підібрані треки, структура передачі..." і т д.А не просто "спаганили ефір", ми що там включали леся подревлянського і музику типу сектор газа? чи як це розуміти? "спаганили"
Shura Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:30 #7 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:30 serega, ходи по тяпницам на пиво - избежишь прослушивания эфира мне тоже такая музыка не особо нравится, но я просто переключаю радиостанцию fenom: а можно такими буковками не кричать?
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:40 Автор #9 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:40 shura, можно....Але якшо в настройках дана можливість робити шрифт такого розміру то це моє право їх такими робити!Не так?міняйте правила!Міняйте розмір в настройках!________________________
Адміністратори serega Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:53 Адміністратори #10 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:53 Як я вже декому сказав, це моя об'єктивна точка зору, МОЯ, і не збираюсь пояснювати чому мені таке не подобається. Хотіли коментарів - отримайте. Я висловив свою точку зору а не якоїсь групи людей.
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:55 Автор #11 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:55 нда, споганили форум... Тепер прийдеться шукати інший форум!ІМХО
Адміністратори t0rik Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:56 Адміністратори #12 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 10:56 shura, можно....Але якшо в настройках дана можливість робити шрифт такого розміру то це моє право їх такими робити!Не так?міняйте правила!Міняйте розмір в настройках!________________________В мене є кнопочка Бан, це тоже мое право, але я ж не нажимаю її на кожному топіку.
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:00 Автор #13 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:00 Мені борда все більше нагадує наш парламент....________________________
Адміністратори serega Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:01 Адміністратори #14 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:01 В такий пізній час вже треба не гоц-гоц включати а щось спокійніше, newage чи що
fenom Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:03 Автор #15 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:03 Дивно...чому тоді клуби починають роботу з 22-23:00?Чому на Люксі гараж грає в 22?Чому Десант йшов також в таку пору?Чому всім подобається? А ви можете лише пАганити?Чому коли люди дійсно чогось прагнуть?Коли бажають досягнути чогось і зробити шось для когось, то це завжди треба обіс*ати?*
dj mix Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:21 #16 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:21 то мабуть наш менталітет.. такий. і взагалі не треба заварювати цю кашу... Ми сворили цей топік, для того щоб почути якісь конкретні зауваження та думки.......
DJ NeO Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:52 #17 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 11:52 шановні.... то багато слів, а суті мало.... я раніше постійно "сидів" на ЛМ, було цікаво..... усім друзям розповідав про чудовий форум, на якому можна знайти купу корисної інформації..... та завдяки деяким "хохмочам", "язвам" та "гострим язикам", які заради самоствердення пишуть свої "дотепні" коменти, які самі посуті нічого і не зробили для свого рідного міста, мені та багатьом іншим форумчанам стало неприємно сюди заходити...... схаменіться і облиште свою паскудну справу...... ЦЕ ФОРУМ, А НЕ ТУАЛЕТ..... тут потрібно конструктивно висловлювати свою думку......PS: цитувати мій текст і писати до нього коменти не потрібно, я в полеміку вдаватись не буду..... і ше, подумайте... що Ви зробили для цього міста??????? і навіщо обгаджувати людей, які щось намагаються зробити????? не будьде такими "товстолобими"!!!!!!
Seva Опубліковано 6 Березня, 2008 в 17:47 #18 Опубліковано 6 Березня, 2008 в 17:47 як на мене то хлопці молодці, всім Вам +1....хоть якось стараються продвинути клубну культуру нашого міста. Я великий шанувальник такої музики, але й інколи люблю послухати щось спокійне. Для Луцька це великий крок вперед...наші DJ-ї зможуть хоть якось себе проявити, крім гри в клубах, адже не всі мають можливість ходити на дискотеки. Продовжуйте в тому ж дусі...
ko5teg Опубліковано 7 Березня, 2008 в 11:40 #20 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 11:40 прошлой пятницы ... я сломал СиДи плеер в машине ... он перестал проигрывать диски =) как раз возвращаясь дамой я тыкал по радиостанциям в надежде найти хоть что то интересное ... и остановился на 102.4 ... жалко что слушать начал не с начала ... т.е. пропустил примерно половину выпуска ... мнение сложилось положительное ... кста ... если кому то интересно ... З.Ы.послушаю седня еще ... З.З.Ы.вы б послушали парочку подкастов/промо выпусков на зарубежных радиоволнах промо сайтах и тд .. имо ... былобы намного интересней если б вы работали в схожем стиле .. я не собираюсь нагнитать свои вкусы и тд ... но тем не менее ..
fenom Опубліковано 7 Березня, 2008 в 15:19 Автор #21 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 15:19 усі побажання та логічні зауваження приймаються... Послухай сьогодні... Москва не сразу строилась... от і ми вчимось на своїх же помилках!!! ________________ До речі, сьогодні у нас в гостях буде ДЖ Ася!!!
Mindhunter Опубліковано 7 Березня, 2008 в 16:26 #22 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 16:26 на мою думку все було добре...це великий плюс для нашого міста...і просто я радий за те те що знайшлися люди які хочуть і можуть щось робити і змінювати...А що до самої програми то я теж думаю що все ок...і музика не напрягає зовсім!!!а навпаки лунають дуже хороші і легкі треки
fenom Опубліковано 10 Березня, 2008 в 19:02 Автор #23 Опубліковано 10 Березня, 2008 в 19:02 До речі, усі ваші відгуки та пропозиції, а також побажання щодо музики ви можете надсилати на електронку [email protected]
glamurnenko Опубліковано 13 Березня, 2008 в 21:26 #24 Опубліковано 13 Березня, 2008 в 21:26 Я вами пишаюся! Все супер! Моя вам порада не звертайте увагу на людей, які не мають за що покритикувати, а кидають образливі слова на вітер щодо вашої роботи!
fenom Опубліковано 14 Березня, 2008 в 11:42 Автор #25 Опубліковано 14 Березня, 2008 в 11:42 Увага!!! З наступного тижня програма PARTY'тура буде виходити двічі на тиждень!!! Щоп'ятниці та щосуботи о 23:30 на радіо "СіД ФМ"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.