Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

:( если это ты называешь преимуществом .... тоя незнаю что б тебе ответить даже )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

угу і теж підтримую серваки коли народу багато, БУТІ - це круте місце))))))))

maniac поробуй хоть погогоцати на ВНЕТІ, хоть багато багів і лажає часто но це набагато краще ніж 100 чел

З.І. а у вас хоть колись орда нападає на шторм ? чє алені на ОГРІ ?

я сьогодні ходив на огрі, було 2 рейди по 50 чел кажись , ходили 50+ , но було велике мясо і ми далеко не дошли нас урвали))))але було весело і круто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почти нет ! у нас в шатре порталы во все города есть :)

там как выйдет 2 000 народа с города :)) мало не покажеться ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

памятаю зібрались уркі 60 лвл на стормвінд в 4 ночі, на метро сукі катались.... повбивав би будь у мене комп тоді....

альянс колись на огр нападав але 3 по 60 багато не зроблять так шо далеко вони не зашли

бачив я ВНет - моби а*уївші! якшо не повезе то може закоцати моб на пару лвлів менший......

сервак на яком я граю росте, думаю з часом буде більше народу, та й баги фіксять з часом...

літом грать не буду, думаю він за 2 місяці підросте :D

Буті локація є*анута, якшо народу багато.... Ніякого тобі гріндінга, одно пвп ;)

ЗІ у моєї гільди сайт є ;) якщо хтось захоче зарегитись за аліків, можу домовитись з гільдмастером про вступ в гільду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

памятаю зібрались уркі 60 лвл на стормвінд в 4 ночі, на метро сукі катались.... повбивав би будь у мене комп тоді....

альянс колись на огр нападав але 3 по 60 багато не зроблять так шо далеко вони не зашли

бачив я ВНет - моби а*уївші! якшо не повезе то може закоцати моб на пару лвлів менший......

сервак на яком я граю росте, думаю з часом буде більше народу, та й баги фіксять з часом...

літом грать не буду, думаю він за 2 місяці підросте :)

Буті локація є*анута, якшо народу багато.... Ніякого тобі гріндінга, одно пвп :)

ЗІ у моєї гільди сайт є :) якщо хтось захоче зарегитись за аліків, можу домовитись з гільдмастером про вступ в гільду

мдаааа і я пам'яютаю коли СОН бігали в метро, а нюби з цікавості пробували їх атакувати))) ми ше тоді ходили на тих рогів ))))) мясо було круте

а ти за кого гоцаєш ? і якій лвл?

мені зараз впадло стало качатися так це ппц, я як був 57 так і остався, зараз вибераю що краще прокачати алхімію че інженерію, бо інчант вже 300+ бабла маю норм, може собі норм дозволити і вдітися і качнути ше якусь профу

за вечір вчорашній(1-1.5 години) качнув першу допомогу на 340, зараз кукінг качну і ше шось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)

Метро это любимое место орды ...

там охраны нет ) ы

с выходом БК и появлением аутленда ... пвп как то отошло на 2й план )

там есть куча пвп зон ) так что пвпшники висят там ... ибо за это дают реварды ...

ну и бути ) любимое место всех )) ы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут прочітав про одного босса, звати його Іллюха.....він появився з виходом БК, тіпа дуже модний чел іт.д. DefJamaica не ходив ти на нього?

я тут нашов на офі відео -645метрів як його валять, впадло качати, дофіга трафа, в кого завалялися скріни ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туда еще не хожу )

не оделся еще нормально )

могу и так выложить пару норм скринофф )

Найтбан

Принц

Опера самый жир когда там красная шапочка идет ) ыы

я тока в каражан пока что )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DefJamaica - BIG lol))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех скачав я цей мувык, на 300 метрыв вын, валили цього юллыаду, чел ваще жесть

я то зараз валю гену в БРС це можу собы вибити чест сетовий, а так вже весь сет э, крым цього честа, ну ы на БГ орду ганяэм

збираю собы зараз на хонор мейс або шось типу того

vitalik_hot - жесть , створив аккаут для того шоб написати ЛОЛ)))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

иллидан овут того босса )

я его еще не видел даже )

и нам еще долго к нему )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу дати зовнішню сцилку на відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора взяв 60 лвл, почалися рейди в БВЛ і МК, ех ніштяк)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и как ?

там уже не тупо валить мобофф нада ...

тактика .. и все такое ) ы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один вид баблокоса, пахвально що не перевелися ххххххх які ведуться :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бугага ...

нашолся тут умник )

ЛЕС ---> там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ну нах цей БВЛ , іде рейд 30-40 чел і тупо валять 1 босса - це вже задроцтво повне))))

пагано шо босси і моби не ресаються, а то інст проходити по новій - жесть

а скількі у вас кк ХП у Раграрокса і Нєфа ?? хоть би приблизно скажи

ооо, а в тебе є аддон тіпа атлас грифонів аутленда, а то в мене тільки на азерот а в неті не можу найти цей аддончіг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рагна 2 000 000 (примерно) (нада 300 ф.р. что б подойти к нему ближе 20 ярдофф т.е. любому милешнику)

неф 3 000 000 (примерно) тут вообще нада тактика ) сыграность и эпические шмотки ) этот босс не падает просто так ) самый тяжолый до БК чувак

куча спец абилок и прочего )

у нас в БВЛ без плащика с Ониксии нема шо делать ) выключают с 1ного вздоха огнем (диип бриз)

а в Темпл оф Ан Кирай не ходили ? Ahn'Quirai

еще жоще )

и есть еще в плагах Naxxramass ) типо нежицкий некрополь ) летает ) 40мэн инст )

ну если вам в БВЛ тяжело )))) то в наксе вы и треш не повалите ))) там на 70м лвле ооооочень трудно )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нее я тільки почав ходити в БВЛ і МК, знаю я про цей плацік від оніксії, а оніксії в нас на внеті немає, ну вона то є але дропа з неї немає

вот у нас чели і просять шоб в БВЛі убрали з 4 босса кажись (для якого треба накідка від оніксії) цю двіжь шо вона розприскує (це кажись дракон)

сьогодні був рейд 32 чела то до нефа не дошли

зараз в 11 має бути ше 1 рейд то надіюсь до нефа дойдем , в нас теж біля 3 мільйонів хп

мдааа ці босси це не скарлет і т.д., коли завалиться 7 чел і почістить весь інст, тут боссине респяться і валити треба їх довго і норм танка мати і хіляторів багато

вже собі вибив з Т2 -2 шмоткі +звичайні епікі 2

слухай я тут хочю собі купити сет на 61-64 лвл (зелень) (впадло на зот боті шукати якій) ФЕЛ АЙРОН... там 5 шмоток(боти, рукі, ногі, пояс і желет) як думає норм ?

То як там на рахунок аддону ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аддон незнаю ...

в БВЛ все драконы ) ну и орков ненмого

а ты хилишь ? т2 веть хилботский для пала ...

и вообще .. самый крутой хилер=паладин ) запомни )

сэт норм ) но кажись там нада скилл БС 350 шоб его носить )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неее я не хілю)))) з мене толку 0, тільки на танка деколи ЛОХ (лей ов хендс) кідаю і щіт

про Т2 не треба там ніякого блексмітінга 350+ (подумай сам цей інст був ще до БК, а профи на 300+ тільки з БК пішли)

по скількі на оффі ХП у мобів в МК ?? я сьогодні був так у нас в 1 моба по 130к+к ХП+в них масовий стун на хз скількі

в нас важко грати бо багато боссів (тіпа нефа з БВЛа) багові, їх нереально завалити

валили Фіремена (4 босс) в БВЛі його теж не реально, його мальок перекфіксили, масовий дм по 8к, танка не реально вихіляти,хоть він і 69 лвл і в нього 11к хп+

на оффі легше качатися бо всі квести працюють норм і взагалі у нас дуже важко (бо в проміжуток між 60 і 70 лвл треба перебрати на 1.3 мільйона опита більше ніж на офі)

З.І. я тут почав качати інжу, вже на 248 прокачав, як думаєш шо краще взяти Гоблін чє Гном інженерію ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а че ты думаеш шо он баговый ?

неф самый реальный чувак был до БК )

я вообще поражаюсь как вы их убиваете )

у нас это оооооочень тяжело ...

в МК у нас 150(в начале)-250(ближе к концу )к ХП у мобофф )

там и впарвду много боссов )

прикол в том .. что там есть пачки которые должны умирать вместе )

пример:

пачка собак в МК около Люцифрона )

их нада убивать всех вместе ..

тоесть если умерла одна ... то ее реснут через 5 сек другие...

кароче ... нада что б маги АОЕ своим мочили их ) и они подохли в интервале в 5 сек )

вот так вот )

МК это децкий инст ) но там нада ФР в конце ...

а в БВЛ уже нада посерьезней одетым ити ))

вы в Накс сходите )))

там вапще жесть )

З.Ы.

гоблин это на взрывчатку бомбы дамагающие тринкеты и ТД..

а гномиш это девайсы ) парашут ) маска что б под водой дышать ) сетка

ресалка кароче куча вкусных девайсов )

я б гномиш взял )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да пізно вже я б теж брав би гнум взяв, а можна перевчіти на гноміш?.....неф був самим модним до БК ? а як же Оніксія ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...