Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

ну не 2, а набагато більше, за 1 БГ жають десь 100+ хонора (за виграш), 1 БГ приблизно 30 хв, деколи і швидше виграємо або програємо))))

ну ПВП сет купляти може і не буду а вот якійсь мейс або топорик точно куплю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
:) это ж ВНЕТ ... сетовые бонусы тут не пашут :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ok: это ж ВНЕТ ... сетовые бонусы тут не пашут :)

да лааадно, пашуть но не вс, той сет шо я хочю (не помню інст) то він працює 100% :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не мечтай ...

там 40 чел банда нада .. для т2 или т1 шмота .. эта на 60й лвл .. + шанс дропа то небольшой ...

+ я б посмеялся с вас в БВЛ ... бугага ..

з.ы.

слушай ... а скока у вас хонора маська стоит ? у нас 45 к 2ручная ... 22 1но ....

ты б взял себе с альтерака мейс.... он у нас 7 000 всего ... на 60й лвл самое оно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не мечтай ...

там 40 чел банда нада .. для т2 или т1 шмота .. эта на 60й лвл .. + шанс дропа то небольшой ...

+ я б посмеялся с вас в БВЛ ... бугага ..

з.ы.

слушай ... а скока у вас хонора маська стоит ? у нас 45 к 2ручная ... 22 1но ....

ты б взял себе с альтерака мейс.... он у нас 7 000 всего ... на 60й лвл самое оно

у нас інсти легші ніж у вас, еліту дуже легко валить, тільки бувать трабли з "НЕАТАКУЄМИМИ МОБАМИ" його тільки маги можуть валити масовим

а в нас в БВЛ кажись з 55, сьогодні докачаю 55 і після зхавтра го туда (бо завтра екзамен :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rofl

БВЛ для эпических героев ...

ты ж по мобам попадать не будеш ...

и туда что б попасть нада ключ иметь ... он в УБРС делаеться .. за Драки лежит ... т.е. за последним боссом ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекомендую azeroth.kiev.ua як непоганий безплатний сервер (сам там граю, правда рідко, бо сесія). Людей маловато (десь 100, статус медіум :sm110: ), зате багато знайомих з общаги.... багів трохи є, але їх фіксять... грайте за аліків, уркі, сволочі, злобно мочать менших, напостой ви%обуються, кароче гади непорядні. випадають прикольні речі з завищеними статами...

ЗІ кажуть сервак атлантіс рульний, без багів....

ЗЗІ не спорю шо всі ці серваки у оффів (у Блізардовського особливо) ******, але вони безплатні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я як орк говорю ..... ВАЛИВ ... ВАЛЮ .... І БУДУ ВАЛИТИ кожного оленя на свому шляху !!!!! це ж ПВП сервера ... ненравиться ? не грай ..

а багі будуть всегда ... бо серверську частину ігри ніхто так і не вкрав ...

навідміну в л2 !!!!

це все кривий самопал ....

100 чол ... бугага ... МЕДІУМ !!!!!! я впав під стіл ...

це не то шо лоу .... це вапще ... нікого не зустрінеш навіть ...

в нас на оффі медіум ! так в нас 10 000 онлайн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекомендую azeroth.kiev.ua як непоганий безплатний сервер (сам там граю, правда рідко, бо сесія). Людей маловато (десь 100, статус медіум :lol: ), зате багато знайомих з общаги.... багів трохи є, але їх фіксять... грайте за аліків, уркі, сволочі, злобно мочать менших, напостой ви%обуються, кароче гади непорядні. випадають прикольні речі з завищеними статами...

ЗІ кажуть сервак атлантіс рульний, без багів....

ЗЗІ не спорю шо всі ці серваки у оффів (у Блізардовського особливо) ******, але вони безплатні!

ЛОЛ, 100 чоловік це взагалі ГОН !!!!!!!!

я як граю за Аленєй то я завжди ВАЛЮ орду коли її побачу, +рескіл по пару раз

Хех, це фігня я недавно нашов сервак (якісь уриги зробили його) там онлайн 3-5 чел і сервак працює тільки з 6 годлини вечора до 11 :ok:

З.І. якій смисел мені туда переходити якшо в мене вже 55+ лвл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот і я про шо .... їх пропускати мімо нєльзя .... бо ж вроді пройде мімо ... і рукою помаше ... а сам тікі і жде покі моба валити начнеш :lol:

в нас є декілька місць ... там жосткий фарм реагентіфф іде ... то там по неписаним правилам .. ми з алєнями не валимось ... а так ... тікі по сторонам і дивишся ... шоб якесь чмо не напало ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот і я про шо .... їх пропускати мімо нєльзя .... бо ж вроді пройде мімо ... і рукою помаше ... а сам тікі і жде покі моба валити начнеш :)

в нас є декілька місць ... там жосткий фарм реагентіфф іде ... то там по неписаним правилам .. ми з алєнями не валимось ... а так ... тікі по сторонам і дивишся ... шоб якесь чмо не напало ...

во))) в нас тоже є такі місця, знаю точно є локація Азшара (там є дракони еліткі 50-55 лвл), ми навіть наоборот друг другу допомогаєм: ручкою машем і сенкю кажем))) бо вчора прицепилася скакіна БЕ пал 52 (Но за 2 сек він був вже мертвий) пагано шо на мені був агр

Потім я хотів зробити рескіл йому а там ше за нього лок 54 привалив, но я дуже довго ржав коли я їх 2 завалил (в мене тоді був 54), нюби повні

там ше ззаді нас стояв маг (ми один одному часто допомагали) і тупо ржав з цього і їх не допомагав :)

но в нас такіх територій є сильно багато є, але норм

но саме більше м'ясо це в буті, там в основному 35-45 дуелятяся, но часто приходять ХАЇ і всіх як завжди виносять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гріх пропустити якось БЕ або шось тіпа того і не наваляти йому)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бути самый жЫр !!!!!

я тудой в каражан хожу .... так что выхожу на пол часика раньше <_< и зергаю аликов ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо це каражан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это инст рейдовый )

вот счас фармим его

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это инст рейдовый )

вот счас фармим его

Зульгуруб може ??? :blink: так там немає нічого норм майже, там сет гамно, і він на 60 лвл

я зараз хожу в Шоломанс, шапку хочю (вчора цілий день ходив так і не вибив) і ше там хочю з трешняка ТАКУ ФОРМУЛУ вибити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Karazhan

глянь на вовхеад ... это для 70х ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, це в буті десь він ? че на аутленді ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да дроп там крутий)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

он между вашей нуболокации дасквуд Dusckwood... и Swamp of Sorrows ... в Death.. Pass..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже побачів де

ти не підскажеш де моні можна норм покачатися на 57 лвл на еліті 55-59 ? бажано шоб це було не в інсті, а так на вулиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hinterlands

silitus

blasted lands

Hellfire peninsula

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. бля ПОВТОРЮСЬ - СЕРВЕР БЕЗПЛАТНИЙ (100 = медіум сам довго ржав)

2. нах валити на 10 і більше ЛВЛів менших? якшо битись то з рівними, вийобуватись до набагато старших особо смисла нема....

Но за 2 сек він був вже мертвий
багюзер? рог?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я мочу всех .... хоть он там 1м лвлом будет ) хоть 30м .... мне пофик ..

а бью потому что как вспомню кач в бути ... то аж руки трясуццо .... по 100 рас в день к трупу бежать .... качался тупо ночью ... или с самого утра... когда народу меньше всего )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

все таки є у малонаселених севаків переваги ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...