Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

шось не можу купити, раніше бути 16 слоткі а зараз шось не продаються((( а мені б 4 штукі не помішало 3 простіх і 1 енчантерська

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

Мдаааа, багів у нас дуже багато, сьогодні після релога сервака МАУНТИ не викликались=)))), а пішком бігати це гон))))

я зараз собі почав качати інчантінг, класна профа і швидко качається, зараз нюбам шмот чарую))))) і на аукі всяке барахло купляю на дісенчант))) уже 104

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне питання на сервері Wnet: World of Warcraft там де ви всі граєте при реєстрації (вже зайшов і грав) далі каже "Сменить пароль нужно при первом заходе в игру. Для этого вводим такую команду:

.password uptykx" то понятно а де і як прописати я пробував через звичайну командну строку тобто /.password ххххх і писав але ніхя не мінялось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто нажимал энтр (т.е. обычный сэй ... и писал .password *****) ... вроде так ... хотя точно не помню (давно это было)

Почитай тут. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мають бути в пасворді тільки слова не менше 6 букв і тоді буде норм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хммм... так тіпа я пропи сував там де нада нада канешно попробувати ше раз, ну а заходити це взовсім друга пісня (тоесть поки зайду то йобан@т@сь можна зашов нормально тікі ранком коли ше нікого тіпа не було) а той метод шо писал фіг шо помагає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і я так поняв ви пароль удачно поміняли (ги ги або вже кинули грати)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2DEHIM а ти кім гоцаєш ? я вдарф паладін 42 лвл, гільда Jailbreak ГМ в гільді, якшо ти за аленей то пиши поможу чім зможу нік в грі Shchedruy

З.І купляй собі преміум акаут і будеш гоцать без черги так як я 10 грн в місяць це не так уж і багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тіпа ельфом я он тікі вчора даунгрейднув собі ВоВ тошо в мене з европи 6... версія і сьодні зранку зайшов на ваш сервак подивитись шо і як. А я 4 лв пакашо зашов 5 мин он зі страйкбола вернувся то вже конектився і тут дивлюсь статус "Server is down for maintenance" ну хотя би у вас квести стартові пашуть ну канешно половину я вже замітив нада правити на сервері канеха буде марудно єслі там зара правлять шось (сам мав емулятор колупався в ньом по приколу) загалом еслі би ше серв поставили на нормальне залізо і більше сказі вінтів єслі вони є і каналів ну і зайнялись серйозно то за*б*сь, ну ніби норм в порівнянні з іншими не офіціаками тра дивитись і ше одне часто сервак летить і як часто сейвають його?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой сейвають рідко, недавно був откат на 3 неділі=)))) квести пашуть але не всі, я то вже на свому лвл не знаю де качатися, качаюсь в буті на ограх 40-44 лвл елітних, сервак падає як коли в основному 14-20 годин, але сьогодні вже пару раз впав , запарило, хочю на офф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да але там башляти тра А на цьом коли падає за той час шо качався може пару левелів скінути як і не було я так поняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не такого не буде))

З.І. а якій можна аддон поставити для енчанта ? а то нічого не можу найти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та в мене є куча адонів тікі ваш сервак не держить (ги шас тікі кнектнувся буду грати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в аддоне "Auctioneer Pack" есть "enchantrix"... показывает, на что разлагается вещь при дезинчанте и сколько примерно все получившееся будет стоит на аукционе.

включаеться этот аддон командой: /enchantrix load always.

Этот аддон у тебя должен быть (только enchantrix, т.к. Auctioneer я удалил ... он у меня не работал раньше, но надо еще раз попробовать).

ссылко на Auctioneer Pack

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да вроде має бути полюбе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Auctioneer Pack" работал вроде нормально, но когда начинал сканировать аук (3-5 мин сканировать должно), то выдовало 132 эррор и выкидывало из игры. послу 2-й попытки я удалил его :) ... просто с очередью в 600 человек мне стоять часто впадло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може шось покраще для енчанта ? в мене вже він 210, завтра на 250 прокачаю, жалко синьку яку пускаю на дісенчант ))))

З.І. хто був в Сільвермуні ?? я сьогодні собі перса створив і побігав по сільвермуні дуже гарний і крутий город, мені він дуже сподобався (столиця Блядь Ельфів), створіть собі перса і побігайте по нього -- дуже гарне місто, портал туда є з андерсіті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги бували ми і там я он цікавлюсь бігаю по карті і хочу попасти в стормвінд, і шукаю в нього телепорт, на інших серваках телепорт в людський город з ельфійського (для справки на верху ворот в дарнадаус) нема ну і кароче через океан поплив, ну пливу курю думаю на той континент пливсти довго дай думаю на сусідній остров (він недалеко від ельфійського тіпа БК я так поняв він появився) пливу по карті вже пливу в ньому от і нету на wow.wnet.ua цього острова, і цікаво аутленд є?

Ну і ше одне є понт з гільдій на вашом серваку і вступати як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кароче якшо в тебе версія БК то тобі треба приписати спочатку .bc тоді зможеш і на аутленд ходити і в Ексодар, в ексодарі є портал в Шторм, з дарнадаса попасти до дренеїв можна через корабиль, гільда є, вибирай і вступай, вибір великій, в моїй гільді (я ГМ) покі шо 35 чел всі 20-50, я 43, на аутленді ппц, я там вже був пару раз валять мене з 1-3 удара (стража аута) , так шо чітай внетовській форум і будеш знати все, або попередні топікі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2@Andrew@: сколько можно в нее играть? :) тебе учиться не нужно?! когда не зайду, всегда ты в онлайн в внете :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну бо я після пар привалюю, а тоді вже гоцаю, а вечорком вже роблю пари))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хммм.... "кароче якшо в тебе версія БК то тобі треба приписати спочатку .bc тоді зможеш і на аутленд ходити і в Ексодар" це тіпа в командній строці як і пароль шолі? А за гільдію де саме вступати або де спам боти шо умови там гільдії ставлять і приймають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. насчет .бк ... то пишеш там, где пароль менял. потом логаут сделай(обязвтельно). читай

2. чтобы вступить в гильдию, тебе должны предложить туда вступить специальные лицы - представители гильдии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя тікі оце сам попробував вів бігаю і тут мене логаутнуло Сц*ка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...