Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

2self

у меня по инглишу 5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

Вибачте, що давно не писав, був за шось забанений, але досі не зрозумів чого))) тут з чювакм з гільди говорив то в нього стоїть аддон якійсь вроді називається якійсь там атлас, він знаеє кожне оружеє і де воно лежить, хтось може має такій ???? викладіть плз з мене +1, і якшо можна ше шось цікаве викладіть для пала на БК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толькочто нашол возможность (баг) на ВНЕТе, как можно заработать хонор...!!! ;)

У орды и аликов есть територии, на которых противоположная раса не может тебя атаковать. Я гулял по теретории орды и попробовал атаковать ордынца петом (т.к. я не могу атаковать) ... в следствии пет начал биться с ордой ... та напуганая начинает меня бить (в 50% из 100%) ... в других 50% убегает => Я УЖЕ МОГУ ЕЕ АТАКАКОВАТЬ :D ... ФРИ ХОНОР ... ;)

поправка .... если на 10 лвлофф ниже хонора давать не должно :)))

2 СОЛО:

lol....

ты не поймеш и половины того что тебе народ говорить будет :) ftw

никто не говорит и не пишет так как тя учили в школе :)

они пишут типо как мы :) (всевозможные сокращения, "слэнг" и гонево типо наших отжигофф ... )

я досих пор немогу понят некоторых тем :)

а ты тут про школу ....

2 андрюха

ну естессно у меня есть такой аддон :)

выкласть несмогу ...

я давал где то выше ссылки на гезерер и прочие аддоны ...

поройся там на сайте .... там куча интересного :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спс, я вже найшо ці аддони на цьому сайті http://warcraft.net.ua, зараз буду встановлювати і провіряти, накачав 20 штук десь))) але всеодно +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/

тут все оригинальные аддоны к вову...

все розрешонные близардом всмысле :)

там куча всего :) смотри самые популярные :) там сразу есть коротенькое описание на инглише :) с картинками :)

там оч удобно их искать :)

не пожалееш

З.Ы.

2 Андрюха

ах да ... и для пала

оч рекомендовано скачать PallyPower

оч удобный аддон !

показывает тебе что нада делать в партие ..

кого декурсить

кого хильнуть

кого бафнуть

и т.д.

кароче уйма приколофф... кулдауны показывает :) говорит чято можна применить в данный момент :)

З.З.Ы.

ах да ...

самое главное ...

!!!качай аддоны для своей версии игры !!!

а то они не будут пахать... или пахать неправильно ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц, я ваще шось не можу дати дупля в цих аддонах, я їх вкідую в папку аддонс, врубаю їх а вони не врубаються ! а один аддон писало шо трабл а інші ваще шось не гоцають ! блін поможіть ! може не ті аддони качаю ! в мене вроді версія гри 2,05 "ЮК"))) поможіть поставити і накачати пару аддонів))) треба шось для пала , атлас мобів і данжів і дропа(тіпа де шо і як падає і з якім відсотком) скікі у моба хелсів))) треба шось для рейда а то я ГМ в гільді і не зручно гоцать, завжди я мучю рейди і треба це, для мінінга, шось тіпа такого інтерфейса http://warcraft.net.ua/index.php?option=co...=277&Itemid=261 (самий перший) ну і шось тіпа того))))))))))))))))))))))) з мене пиво

З.І. В нас на серві дісхонора немає )))) так шо хай лвл може спокойно валити нюбів і мати хонор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/

на тут атласы скачай все <_<

поищи вкладку рейд ... там скачай для рейда ...

и все такое ...

З.Ы.

а не рано вам рейдв делать то ?

да и собственно куда ?

у вас есть хай энд инсты ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну рейд в гномреган ! сначала як завжди паті а потім назбираеться і роблю рейд))) з 35 лвл вже буде скарлет))) хочю собі там вибити сет ! ех шось я ставлю нічого не виходить)) ламер напевно

а з відси шо все качать треба http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/ ???? це ж довго ! і якшо я це все скачаю розархівую в папку аддонс то в мене все буде норм ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ты качай тока атласы ...

там же написано все ;)

Атлас квест

атлас данжеон

атлас ПВП

все нада ... их там штук 7

а дальше по вкладочкам

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/

ты шо ... 1й раз в инет зашол ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може їх то і треба 7, але їх там ціла пачка))) ладно буду розбиратитись))) меніт треба ьаку штуку шоб знати в кого і де і в якому данжі випадає шмот, а то з цим в мене трабл)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай я тебе вечерком через аську трансферну ?

там меторв 10 не больше !!!! атласофф одних ...

+ скину тебе еще пару очень полезных аддонофф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне тоже по аське скинь плиз или на мыло :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аааааа, блін скінь пліз а я вже селфу перешлюпо аські, в мене ше трафа 1.5 гіга не знаю куд просадити))))) якшо кому шо треба скачати то скачаю ! скінь плз мило [email protected], ок ? блін дуже треба ! завтра данж в Скарлет іде 10 чел це ппц буде, хочю собі шмот вщяти новий !!! і сета с майла назбирати, вже є 2 шмоткі )))) ладно чювак скінь на мило плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕВЛ!ЗЕ !!!

на мило ...

15.метр1в

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ти за архівуй все, і розбий на 2 архіва і кінь, але ще краще заархівуй і залий на якійсь обміний,щось типу www.zalil.ru, а ми вже будет звідти качати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вечерком выложу ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, напишеш лінк в аську або сюда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив тут 2 скріна свого перса, заценіть його, потім покажу його коли буде СЕТ повний і шмот зі скарлета, а так в мене зборка))) зато топр класний

post-306-1177778106.jpg

post-306-1177778123.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для ігроків ВНЕТА: сказали шо НОМАД поїхав додому і серв потушив))) так шо на вихідних серв буде в офі, пльохо но зато нагуляюсь Я ВЖЕ ЗДОРОВИЙ, хто скаже мені якійсь інший сервак там де підходить БК кліент, хочетцо за андедів попробувати погоцать))) повтикать їх ГОРОД і т.д.

З.І. рівера шось не гоцає

З.І.І. DefJamaica де те що ти обіцяв ??? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...во первых сервер уже давно работает ... вовторых ты ж за ВНЕТ 2 у.е. заплатил и ты можеш за орду и аликов одновременно играть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я знаю, просто казали шо сервак не будже гоцать, вот і хотів на якому іншому серваку попробувати, а на цьому я вже буду пробувати з 1 чісла коли буде 1Х, а покі 2Х то качнутися хочетцо і хонора набити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тока дорвался до компа ...

андрей ... лью тебе атласы... там на все .. БГ мобы инсты зп репу .. и все такое ..

счас будет сцылко

у нас

вов не пашет каждую среду с 3х ночи до 10-12 утра ....

профилактика ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спс, хоть за ці аддони зараз буду провіряти і настроювати, мені ше треба якійсь аддон для інтерфейса, бо не зручно так гоцать мальок......

ех везе вам з профілактикою, а вона в нас кожних 10-20 годин а буває і раніше, але профілактика на пару хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть 2 варианта ...

для кнопок .. и для всего остального !!!

Perl classic

рекомендую !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...