Перейти до змісту

Лайф тупить вже декілька днів

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні моєму знайомому (в нього life:) увірвавався терпець і він поїхав в сервісний центр на пр.Волі. Поговорив зі співробітниками центру на рахунок якості покриття. Йому там відповіли що останні 2 дні в м.Луцьку проблеми в мережі є запланованими в зв'язку з роботами по встановленню вишок і ремонту вишок. Отож, будем сподіватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да лан паритись. Це зрозуміло що створює вагомі перешкоди, але ж не критично...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо обладнання працює на піку своїх можливостей і ресурс мережі в даному районі використаний майже на всі 100%, то відключення навіть однієї базової станції призводить до серйозних проблем. Будем вірити що проблема дійсно в цьому, і скоро все виправиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот, сьогодні Лайф вже нормально паше, без ніяких глюків. А ви переживали :huh: День можна було б і потерпіти, правда не хотілося б аби Лайф часто переоснащувався такими способами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю як день, а от в пості вище я писав, що до людини не міг тиждень додзвонитись. І такі ж самі проблеми були в моїх знайомих які користуються цим оператором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну за тиждень не знаю, це напевне якісь інші проблеми, явно не глобального характеру всього Луцька)) А от вчора і навіть позавчора справді додзвонитись до когось було просто нереально. Причому чув це від всіх! Ну наприклад аби попасти до потрібної людини треба було не менше як 5-10 разів набрати цей номер. А один раз то взагалі був прикол. 15 хв дзвонив майже без перерви і НЕПОВІРИТЕ - додзвонився все-таки :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пацани - платінум лайф - супер!!! Працює безперебойно!!! Правда не всім по карману... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пацани - платінум лайф - супер!!! Працює безперебойно!!! Правда не всім по карману... :)

Звідки знаєш?

Якщо сам юзав, то поділись з народом враженнями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліфє із гудь)))

Надумав него міняти на сідіемєй от ІТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...