Перейти до змісту

Доїзд у Польшу

Alexsite

Рекомендовані повідомлення

Цікавит хто може завезти у Польшу на роботу 2 - 3 чоловіка. Ціна послуги ?

Місце роботи за 50 км від Варшави

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене ціна 100$ і Ви в дорозі! Ціна за 3 пасажирів! в одну сторону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це що на Бентлі? 380 км за 2500 грн )))))

https://www.blablaca...limit=10&page=1

Адекватні пропозиції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адекватні пропозиції

А що вам заважає на автобусі поїхати?

До Варшави 230грн. Там ще 10-20злотих - і ви на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адекватні пропозиції

А ж самому цікаво який автобус возить до Варшави за 230грн! на скільки знаю до Любліна така вартість була! А тепер відповідь до топікстартера! якщо Ви такий розумний і знаєте про Бла бла кар то навіщо ще десь шукати! Мабуть там одне но треба пілаштовкватись під водія! а не навпаки! Ну і ще помилка авто проїде не 380 км а 760км! помнож на яких 7 літрів розхід пального! і ти прикінеш скільки водій Бентлі заробить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vagus, подзвони на австостанцію взнай. ціна туди - 230грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я зрозумів "вхід рубиль вихід два" !да тільки з Варшави ціна космос! Деякі автобуси беруть по 100зл з Любліна до Луцька!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я зрозумів "вхід рубиль вихід два" !да тільки з Варшави ціна космос! Деякі автобуси беруть по 100зл з Любліна до Луцька!

Ти мене спитав який автобус возить за 230грн.

Я тобі сказав, з автостанції через Устилуг на 17:30 і через Ягодин на 18:00.

А шо по чьом назад не знаю, може і 100 злотих.

Чи краще так:

Ти мене спитав який автобус возить за 230грн!

Я тобі сказав, з автостанції через Устилуг на 17:30 і через Ягодин на 18:00!!!!!

А шо по чьом назад не знаю!!! може і 100 злотих!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адекватні пропозиції

А ж самому цікаво який автобус возить до Варшави за 230грн! на скільки знаю до Любліна така вартість була! А тепер відповідь до топікстартера! якщо Ви такий розумний і знаєте про Бла бла кар то навіщо ще десь шукати! Мабуть там одне но треба пілаштовкватись під водія! а не навпаки! Ну і ще помилка авто проїде не 380 км а 760км! помнож на яких 7 літрів розхід пального! і ти прикінеш скільки водій Бентлі заробить!

Шановний не хочу хамити, відчитуватись перед тобою не буду, якщо я тут значить мені це потрібно і актуально. Твоя ціна це абсурд , а думка і матиматичні підрахунки мені побоку!!!! Сто пудово ти таксис на якомусь кошику 30 річному з неадекватною самооцінкою, бачив такий вАдіЛ ))))) Попрошу не флудити і топати далі , сорі їхати , на свому бенТлі ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неділю їхав син автобусом (Кам'янець-Подільський) до Любліна. Заплатив 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паря я не розумію про які ти кошикі говориш! І сто пудову не буду описувати хто ти з етичних міркувань! Ти спитав я тобі відпові! а те що тобі дорого то це не означає що люди не користуються моїми послугами! Поїдь з тими що на роботи возять вони таких роботяг обирають на раз два! Да можеш для сміху ще похвастатись скільки ти за робочу візу заплатив! Ну і ще будь обережний на кордоні бо робочі візи майже завжди пробивають! І задають всілякі тупі питання на які розумні люди як правило не знають відповідей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за сто баксів, страшилки не страшні? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паря я не розумію про які ти кошикі говориш! І сто пудову не буду описувати хто ти з етичних міркувань! Ти спитав я тобі відпові! а те що тобі дорого то це не означає що люди не користуються моїми послугами! Поїдь з тими що на роботи возять вони таких роботяг обирають на раз два! Да можеш для сміху ще похвастатись скільки ти за робочу візу заплатив! Ну і ще будь обережний на кордоні бо робочі візи майже завжди пробивають! І задають всілякі тупі питання на які розумні люди як правило не знають відповідей!

Чудік ! Харе слюнями кидатись, до твого відома їздив і нераз, лякати і байки мені розказувати нетреба, лохерам своїм розкажи які з тобою за 100 баків їздять. І емоції притримай некоректно по твому відношенні давати порати і тупі погрози тому кого ти незнаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему можна закрити!

Перевізника знайдено. Ціна питання 450 грн.

І для особливо прАдвінутого ваДілИ на бентлі, перш за все потрібно бути людиною!!!

Для тих хто читає тему, якщо у Вас винекне аналогічна проблема можу дати контакт адекватного водія на комфортабельному авто. Забере з порога і завезе на місце роботи, ціна на кількість людей не впливає , в моєму випадку нас їде двох. Ціна до Варшави з Луцька 350 грн, але так як нам трішки дальше то 450 грн. По звінку також приїдуть і заберуть назад на родіну ) Ціна буде аналогічна . І не ведіться на всяких мудаків які тільки шукають на кому можна заробити.

Можна добратись автобусом ціна 400 грн (280 до Варшави і 20 злотих з Варшави до місця призначення) але такий варіант був на крайній випадок.

PS. Нерозумію за що мінуси? У нашого ваДіли є своя банда ? ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хам ти просто! яж тебе не обзивав! а ти є бидло!по своїй суті! їдь тебе вже ляхі чекають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хам ти просто! яж тебе не обзивав! а ти є бидло!по своїй суті! їдь тебе вже ляхі чекають!

:_07: Хто з нас як ти чудо виразився бидло видно і так, жаль не всіх таких як ти майдан вигнав, ну нічого і до тебе черга прийде. :0126:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риторичне питання чому розумні люди такі як ти ! Бідні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риторичне питання чому розумні люди такі як ти ! Бідні?

:_07::_36: Ти вже заспокоїшся чи ні ? Не дам я тобі сто баксів ! Закінчуй істерику !! :_36: :_36: :_36:

PS Шановні адміни будь ласка закрийте тему, офтоп і флуд вже надоїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо все банально просто в тебе не має 100$!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці не сваріться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...