Перейти до змісту

Перехідник ps/2 to usb

Рекомендовані повідомлення

Поміняв материнку. А в ній відсутні роз'єми ps/2 як клас (от така халепа). Клавіатура практично нова, міняти чи купувати нову не хочеться. Тому шукаю перехідник "мамка" ps/2 на "татка" usb. В магазинах є але надто вже висока ціна за таку цяцьку. Можливо у когось є таке щастя. На крайній випадок можливо хто має клавіатуру з usb роз'ємом, яка лежить без діла в шафі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також шукаю такий перехідник, підскажіть ціну в магазинах і де бачили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то не перехідник а контроллер, і майже всі контроллери підтримують або 2 або максимум 3 одночасних натискань на кнопки, тобто для ігр буде не дуже

краще продайте те що є і купіть USB клаву/мишку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передзвони 099-335-01-72 Олександр в мене є для мишки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для dance4life2 - бачив у "Сонечку" біля головного корпусу університету справа там де ювелірний магазин по 85 грн, у "Компютерному всесвіті" по Лесі Українки здається за 90 і в магазинчику перед поворотом з Лесі Українки на старий ринок перед артгалереєю (забув як зветься), там по 105. Усі на вигляд однакові - з одного боку usb, з іншого два хвости для миші та клавіатури.

Для bulchuk - дякую за пропозицію, але в мене декілька мишок usb є, треба саме для клави. От презентували мені вчора такий маленький зелененький, але то для мишки певно, бо клави компютер не бачить :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпроти Опери на Волі є магазин Брейн. Так ось зправа від нього(якщо стояти лицем до магазину) - магазин все по 25 грн. Купував там таку штуку може десь на початку літа, мо трохи раніше. Ціна відповідно - 25грн. Підключав до ноутбука - працює.

P.s. сумніваюсь, що цей варіант гірший тих, що продаються за 85+ грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за підказку. Зайду завтра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...