Перейти до змісту

Реставрація рулевої рейки....

xpublic

Рекомендовані повідомлення

скажіть де зараз можна відремонтувати рейку? Механічну без гідрача.

По гарним відгукам їздив до майстрів в "Динамо", але на жаль вони гідравлікой не займаються. Тому можете заїхати туди. Ціни там демократичніші, ніж у Ліпінах.

у мене без гідрача.

а де це динамо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

у мене без гідрача.

а де це динамо?

Вулиця Данила Галицького. Їхати від колишнього посольства до мосту через Стир. Перед самим мостом зліва і находиться Динамо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Здравствуйте, порекомендуйте пожалуйста мастера или сто. Мне нужно для Славуты. Заезжал в один бокс к мастеру, так написал список, что пол передка под замену. Под машину залазил, шатал колеса. Написал и рейку, и подшипники и тяги, и опорные подшипники и две стойки и еще столько же. Только рейка на рынке 800 грн. (правда на проверенных сайтах 500+доставка 50 грн) Я не особо в авто разбираюсь пока что, полазив по форумах, понял что не обязательно сразу менять, нужно разобрать, посмотреть, может и переборкой и заменой енных деталей обойтись можно. Что то замного написал, к смыслу.

Посоветуйте толкового мастера по ходовой, да желательно что бы не дерущего в три короба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Теж цікавить тема обслуговування\ремонту\заміни рульової рейки. Де є нормальні майстри, бажано, щоб дали гарантію. Авто ДЕУ СЕНС. Рейка проста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім привіт!!! тут трохи вище писали про майстрів рейок на теремнівський!!!! я там реставрував рейку,ремонтом не задоволений зовсім і цінами теж!!! з мене здерли 1600грн і рейку я знімав сам!!! дали гарантію на рік,або 50тис км!!! рейка почала сопливити через тіждень!!!!!!! правда до тога часу як вона потікла пройшло два роки або 20тис км!!!!!!

ось зараз і думаю чи реставрувати(якщо так,то в кого????) чи купити нову!!!

рейка в мене гідравлічна!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Актуально. Треба поміняти втулку штурвала рейки Kangoo з електро-гідро підсилювачем. Куди краще звернутися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Ім'я Цитата = мітка 'NoGood' = '1403413380 'пост = '1053088056']

Актуально. Треба поміняті втулку штурвала рейки Kangoo з електро-гідро підсілювачем. Куди краще звернута?

[/ цитата]

Кажуть в Теремно навпроти ставка непогано роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по всіх відгуках

там роблять найдороще і не завжди якісно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію з майстрами по рейках у Луцьку напряг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Я так розумію з майстрами по рейках у Луцьку напряг.

Теремнівська 29а - ремонт та реставрація рульових рейок. Катався по місту - маршрутку з рекламою бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В теремно,навпроти ставка,не раджу реставрувати!!!!!! я реставрував,не задоволений !!!!!!!!!!

і ціна там ,напевно,найдорожча в Луцьку!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В теремно,навпроти ставка,не раджу реставрувати!!!!!! я реставрував,не задоволений !!!!!!!!!!

і ціна там ,напевно,найдорожча в Луцьку!!!!!!!

А вихід який, де реставрувати ? Сам минулого року реставрував на Opel Combo 1,7 (2004 року), так через 10 місяців (пробіг близько 11 тис. км) знову гримить (хлопці в Теремно взяли 1400 грн. минулого року), причому по ямах в основному неїздив та у разі наявності старався акуратно по ямах. Але враховуючи, що фінанси "поют романси" то повторно ще неробив, поки їжджу з постукуванням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо реставрувати,то не доїзжаючи до рівенського перехрестя(по тій самій дорозі) теж є реставрація рейок,там набагато серйозніша контора.... і ціна троха менше...

я просто замовив знайомим з польщі б.у

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

якщо реставрувати,то не доїзжаючи до рівенського перехрестя(по тій самій дорозі) теж є реставрація рейок,там набагато серйозніша контора.... і ціна троха менше...

я просто замовив знайомим з польщі б.у

Можна точніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поворот на Міст експрес,кажись теремнівська 29, тел. 066-883-07-07

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

То до кого краще звернутись? На глушець чи на теремнівську 29 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

люди відгукнітся, хто на теремнівській 29 робив шось....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Valerca, хто на Теремнівській, 29 робив ремонт "рейок" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди відгукнітся, хто на теремнівській 29 робив шось....

місяць тому реставрували рейку в кенго 2, правда вона електрична, втулки міняли і шліфували бо всередині була вода, на теремнівській 31 приблизно, навпроти ставка. заплатив 1600. роботою задоволений. за теремнівську 29 крім рекламного щита інформації 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив біля ставка , не задоволений,грошей здерли кучу а рейку не зробили толком... Знайомий робив,та сама історія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив біля ставка , не задоволений,грошей здерли кучу а рейку не зробили толком... Знайомий робив,та сама історія...

я теж до них заїзджав рік назад дивився хто да шо. якийсь бардак в них , все розкидано грязно . Самі ходили як бомжі. Шарашкіна контора одним словом. Ще й нахамили (сказали машину помінять. можна подумати що від цього рейці легче буде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робив на теремнівській тільки не знаю адреси, метрів 300 від рівненської. Пробіг 40 000 все добре, авто рено мастер 2006р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Valerca, хто на Теремнівській, 29 робив ремонт "рейок" ?

Всім привіт.

набрався я сміливості і поїхав на Теремнівську 29 ремонтувати своє авто. Тим більш вже нікуди було тягнути бо вигнало геть масло. Знаходиться там така собі організація "Гідравліка" представництво Ковельської фірми. http://gur.in.ua/ua/

Подзвонив менеджеру попередньо домовився про час заїзду , ціну та можливість подивитись як вони поміняють (виточену) втулку яка підстукувала про що теж йому наголосив. Вроді би все гаразд починалось, і чисте приміщення і привітні майстри і стенд на стінці розрізаної рейки для наглядності. Ну думаю нарешті в Луцьку появилась пристойна фірма по ремонуту ГУР. Ціну озвучив менеджер 1800 за ремонт рейки 250 грн масло та зняття установка 500 грн. Гарантія пів року без обмеження пробігу. Беруть машину з ранку забираєте в кінці робочого дня.

Коли загнав машину на яму майстер вже озвучив ціну 1900. На моє запитання менеджеру – а ви ж мені говорили 1800 ! ціну збавили. Підійшов до майстра і з великим трудом і тиском (тільки після звернення до менеджера ) заставив записати мій номер телефону для того щоб передзвонив коли будуть міняти втулку щоб подивитись її стан. Втулку хотів подивитись чисто з професійного рівня (маю досвід) як вони проводять ремон з якого матеріалу та й одноклубники попросили подивитись як там все в них. В 15-30 не дочекавшись дзвінка я передзвонив вже сам взнати як там проходить ремонт. На що мені відповіли що машина вже готова і можна через пів години забирать. На моє неодноразове прохання подивитись на стан нової втулки просто банально забили х@й! Про що я їм відразу і озвучив!! Тупо сказали ми зробили і надали гарантію. До побачення , нам на клієнтів наср.ть І на цому малята ще не все!

Тільки но я відїхав від них в мене загоряється на бортовому Чек з помилкою Р0443. Дзвоню менеджеру мол після вашого ремонту перегорів запобіжник та висвітився Чек. Що робимо ? Менеджер торочить не може бути ми все зробили добре. Я йому кажу, я їду до електрика і якщо виясниться що з вашої вини десь косяк ви повертаєте мені гроші за роботу електрика. На що він спокійно погоджується.

В кінці кінців електрик знаходить перебитий провід біля рейки виставляє мені акт виконаних робіт на 480 грн з яким я мандрую на славнозвісну «Гідравліку» . Гроші повернули після того як я поскандалив аж на другий день і то після того як я нагадав про всесвітню організацію захисту прав споживача.

От такий то в нас сервіс. Одне робимо , друге ломаемо. Але саме обідно в цій історії що не відомо що там буде з рейкою… Буду надіятист... :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...
В Tuesday, June 16, 2015 at 16:00, Valerca сказал:

Всім привіт.

набрався я сміливості і поїхав на Теремнівську 29

От такий то в нас сервіс. Одне робимо , друге ломаемо. Але саме обідно в цій історії що не відомо що там буде з рейкою… Буду надіятист... :_06:

Отже,  як там рейка себе показала?  І взагалі той сервіс ще працює? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цікавить чи робив хтось рейку на братковсьокого 4а, це як їхати з Данила Галицього до замку, називаються вони JAPAN CARS.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...