Перейти до змісту

Продам проц (AMD X2 245) , та материнку (Asus M3A78) - неюзані

Рекомендовані повідомлення

Продам

---------------

Процесор - AMD Athlon X2 245 AM3(новий в коробці повний комплект) - 400грн

Материнка - Asus M3A78, AM2/AM2+, DDR2 (нова в коробці повний комплект) - 600грн

---------------

ІТОГО.: 900грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний продавець продав глючну материнку.Із самого початку була проблемка,що мать не хотіла виставляти правильну дату в БІОСі,через що треба було щоразу при загрузці Вінди заходити в БІОС і виставляти настройки,які тобі треба,так як мать скидала всі настройки.І так кожного разу до загрузки Вінди.Спочатку не надав цьому уваги,бо процесор вона на старому БІОСі не підтримувала,думав якийсь глюк і зникне при прошивці нового БІОСу.Манібек був 3 дні.Я зразу поставив,ніби все нормально було,ну крім того,що процесор був не знаний для мамки,але у Вінду зайшов нормально,ну і цей баг із датой був відразу.

Потім через 2 дні після манібеку у мене з"явився час все нормально потестувати і прошити новий БІОС.Поставив нову Вінду,прошив новий БІОС,процесор мать виставила коректно.Потім у Вінді запустив пару тесів(на півгодини Prime95,на 10 хвилин Memtest).Все пройшло нормально.Через хвилин десять після завершення тестів - синій екран.Більше у Вінду зайти не можу.Продавець уже нічого не знає,і "манібек вже пройшов".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм .. я как би без претензій, але .. замінити батарейку на мамці не пробували ? якщо в вас злітають настройки, то ви могли просто поставити вінду на AHCI а воно скинуло назад на IDE (це по вінтах) і вінда в такому випадку точне не загрузиться ...

Дякую за пораду,спробую ще раз все глянути сьогодні-завтра,але все ставилось стандартно.Виймав цю мамку,ставив іншу на тих самих настройках - Вінда загружається за 30 секунд.

Згадав ще один нюанс - пропадав Інтернет ні з того ні з сього.Дзвонив до провайдера - в них все нормально.В мене теж показувало,що все нормально,а увійти не можна було.На іншій мамці в тій самій Вінді - все ок.Точно,щось не те із мамкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першим ділом з "іншої" мамки на нову треба взяти батарейку. А далі щось тестувати чи ставити, чи в інтернет входити.

Неюзана мамка АМ2+ то їй роки чотири певно, якщо не більше, і видно батарейка встигла висохнути і не підзаряджається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першим ділом з "іншої" мамки на нову треба взяти батарейку. А далі щось тестувати чи ставити, чи в інтернет входити.

Неюзана мамка АМ2+ то їй роки чотири певно, якщо не більше, і видно батарейка встигла висохнути і не підзаряджається.

Добре,дякую,спробую сьогодні ще це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний продавець продав глючну материнку.Із самого початку була проблемка,що мать не хотіла виставляти правильну дату в БІОСі,через що треба було щоразу при загрузці Вінди заходити в БІОС і виставляти настройки,які тобі треба,так як мать скидала всі настройки.І так кожного разу до загрузки Вінди.Спочатку не надав цьому уваги,бо процесор вона на старому БІОСі не підтримувала,думав якийсь глюк і зникне при прошивці нового БІОСу.Манібек був 3 дні.Я зразу поставив,ніби все нормально було,ну крім того,що процесор був не знаний для мамки,але у Вінду зайшов нормально,ну і цей баг із датой був відразу.

Потім через 2 дні після манібеку у мене з"явився час все нормально потестувати і прошити новий БІОС.Поставив нову Вінду,прошив новий БІОС,процесор мать виставила коректно.Потім у Вінді запустив пару тесів(на півгодини Prime95,на 10 хвилин Memtest).Все пройшло нормально.Через хвилин десять після завершення тестів - синій екран.Більше у Вінду зайти не можу.Продавець уже нічого не знає,і "манібек вже пройшов".

--

Заходжу на борду а тут... в шахраї записали :)

По перше усе обладнання, як я писав НЕ ЮЗАНЕ, куплене в 2011 році і жодного разу не вмикалось (планував зібрати комп та підгнали уже готовий (5 років без діла на полиці лежало)

24.07.2015 21:00 надав покупцю в повній комплектації, заводська упаковка, материнка, планки шлейфи ідє, сата,перехідники, проц, живлення, радіатор -УСЕ !

По друге при продажі я розаказав коли придбав і що ні разу не використовував.

По третє як ведеться запропонував покупцю манібек 3 дні. Тестуй як хочеш... хоч сам, хоч друзям давай, чи залучай фахівців майкоросфту :). Адже приховувати мені нічого. На відміну від покупця який чомусь попросив - не пиши мене в резерв, не пиши що в мене на мані беку, не пиши, що продано не,не, не ..багато не . Але як кажуть гроші не пахнуть любий кприз за ваші кошти

По четверте жодного тиску на покупця не чинив, не надоїдав запитами чи протестував чи ні

27.07.2015 11:55 покупець сам повідомив що його усе влаштовує, тобто угода завершена.

(скрін у вкладеному файлі)

А тут претензії недотестував обладнання, біос перепрошивав (якою прошивкою ? Модифікацій цієї материнки куча, є з інтегрованим відео є без......) виліз синій екран і тд і тп.

Після прошивки біоса і виробник гарантії недає

--

Які претензії до мене як до продавця? свої зобовязання я виконав.

- надав обладнання у повній комплектації

- дав 3 дні протестувати, з можливістю повернути кошти

Ініціатива про успіше завершення угоди надійшла саме від покупця, жодних запитів на продовження періоду тестування не надходило.

--

Версію про сівшу батарейку біоса CR2032 вважаю вважаю цілком можливою, адже за 5 років без підзарядки..

post-643-0-89163900-1438719108_thumb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покупець або делетант, або прикидується, про батарейку і так ясно, а ось чого було зразу мамку не повернути, як бачиш що шось не так і знаєш шо відремонтувати власними силами скоріше всього не получиться, на крайняк поторгуватись, а ТС-у пораджу на далі такі речі тестувати і щоб проблем не виникало при покупцеві вмикати і показувати що все працює, можна і не показувати, але як мінімум сам будеш спокійний що перевірив і все працює.

просто пролежало 4 роки і не разу не вмикалось, а якби і не вмикунулось!? такі речі треба перевіряти перед продажею

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...