Перейти до змісту

відмітка "Власність" в тех. паспорті

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таке питання. Легковий авто, перероблювали на газ. Я їздив по ген. дорученню. Поміняли тех паспорт ( був старого зразку, зробили пластик ) В графі Власність пише "а є власником". Це як зрозуміти ? Той хто вписаний в тех. паспорті є власником чи що саме це означає?

Чи можна оформити машину на себе, без власника цієї машини? Тобто їто вписаний в тех. паспорт.

Опубліковано

Там ж написано що а є власником УДАІ чи МРЕВ, так що ви ніякого відношення до машини не маєте:)

Опубліковано

П.С.

Той на чиє призвіще тех. паспорт і є власником!

Можна оформити машину на себе без власника якщо є на це законні підстави!

Опубліковано

Тобто якщо доручення є? Без нього треба до власника їхати?

Якщо є доручення і в ньому сказано що ви маєте право продавати авто від імені власника.

Опубліковано

А ще таке питання. В мене було доручення. Коли робив новий тех паспорт (вписували газ) в мене те доручення забрали. Я щось тоді завтикав і думав що на новий тех паспорт воно вже не діє. Чи нема різниці який тех паспорт і воно дійсне. І чому тоді в МРЕО його мені не віддали, чи забули?

Опубліковано

І чому тоді в МРЕО його мені не віддали, чи забули?

а чому це уточнювати зараз і на борді, а не тоді і в самому МРЕО?:)

Опубліковано

бо завтикав. я там тех паспорт поки не посварився то не отримав. А до доручення якось вже пофіг було.

Може просто хтось обізнаний в цій справі або була схожа ситуація і знає..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

бо завтикав. я там тех паспорт поки не посварився то не отримав. А до доручення якось вже пофіг було.

Може просто хтось обізнаний в цій справі або була схожа ситуація і знає..

Доверенность уже не действительна, так как в ней указан регистрационный документ (старый техпаспорт) его серия и номер, когда выдан и кем.

Т.е. ездить можешь, продать хрен :).

Новые регистрационные документы --->>> новая доверенность от власника с правом продажи.

Между прочим и НЕ отдавать доки они могли вполне законно, так как предыдущая доверенность утратила силу в связи с изменением рег. документов (номера, серии и т.д.) - это так если скурпулезно подходить.

Я когда переоформлял цвет - ездил забирать с хозяйкой, ну либо "звонок другу" вхожему :).

Опубліковано

Ясно, я кстати фотки увидел, я фоткал доверенность то там старый номер.

То что бы сделать новую доверенность то только через хозяйку уже.

Опубліковано

Можна переоформити якщо мати копії паспорта і коду власника авто, з економите трохі... Якщо будете шукати власника то запитаєте в

нього, я зі своїм авто так зробив

Опубліковано

маю знайомих можуть зробити ген.дор. без власника

перевірені. декілька раз хлопці виручали

Про таке на форумах краще не писати. Вставиш нотаріуса

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...