Перейти до змісту

Куплю перехідник Helios-44-2 2/58 для Nikon 3100

Earendil

Рекомендовані повідомлення

Попав в руки об'єктив Helios-44-2, хочу приєднати його до свого Нікона для експериментів. Пройшовши по магазинах, побачив що ці перехідники ( з лінзою і без) не дешеві) Тому шукаю б/у щоб побачити чи варте воно того. Можливо хтось таким вже балувався то буду радий порадам)

post-29015-0-64514500-1436038918_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехідники без лінзи не такі вже й дорогі. Раніше брав свій десь за 10$. Є особливості використання тих перехідників: з тим, що без лінзи не буде можливості фокусуватись на предмета,які знаходяться далі ~2м, а якщо використовувати перехідник з лінзою, буде погіршуватись якість фото. І ще на вшому фотоапараті не буде працювати експозамір. Але якщо я бажання експериментувати, шукайте перехідник.

Більше можна тут почитати http://radojuva.com.ua/2011/04/optika-na-nikon/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехідники без лінзи не такі вже й дорогі. Раніше брав свій десь за 10$. Є особливості використання тих перехідників: з тим, що без лінзи не буде можливості фокусуватись на предмета,які знаходяться далі ~2м, а якщо використовувати перехідник з лінзою, буде погіршуватись якість фото. І ще на вшому фотоапараті не буде працювати експозамір. Але якщо я бажання експериментувати, шукайте перехідник.

Більше можна тут почитати http://radojuva.com....ptika-na-nikon/

Без лінзи 140+ грн, згоден не дорого, але для близьких відстаней користуюсь об'єктивом 35mm 1.8. Без лінзи перехідник, як мені сказав продавець, фото нормальне на відстані 10м. Так варто викидати 140 грн на експерименти фото с близьких відстаней на радяньскому об'єктиві?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам вирішувати). Роки 3 тому я був у схожій ситуації, купив перехідник без лінзи і не пожалів. Цікаво було, бо геліос був моїм першим мануальним об'єктивом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу дати перехідник без лінзи для проби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можу дати перехідник без лінзи для проби.

Дякую) Але все таки вирішив придбати, і чесно кажучи не пожалів) Цікаво фотографувати коли все потрібно виставляти вручну) Якість фото супер.. Тепер зацікавився радянськими об'єктивами)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...