Перейти до змісту

Продам маршрутизатор TP-LINK TL-WR740N

Рекомендовані повідомлення

Продам маршрутизатор TP-LINK TL-WR740N , новий в коробці з паперами

купував на місяць як резерв під один проект, але так і не знадобився. дата продажу (на талоні) 22.05.15, 2 роки офіційної гарантії

record_531594097.jpg

Опис даного девайсу ТУТ

Купував в Луцьку за 400+, віддам за 350 грн

зв'язок - ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

340!

тут в Луцьку, прямо в руки віддам, без оплат за доставку і пересилку

купуємо, новий, запакований в коробці

"

Маю такий на роботі, багато встановив друзям, ніхто не шкодує. Роутер нормальний, за свої гроші працює на всі 100%. Wi-Fi тягне досить непогано навіть через дві півтораметрові стіни на 15 метрів, а у звичайних умовах набагато більше. Обривів не буває, і взагалі, цей виробник мені дуже подобається, за 2 роки жодної поломки роутерів чи модемів не було (крім двох АДСЛ-модемів після сильної грози, люди не відключили від лінії, але це вже інша історія). А саме ця модель роутера служить всім, кого я знаю, дуже добре і без нарікань.

Достоинства: Гарний товар у своїй категорії.

Недостатки: За такі гроші взагалі нема. ДЛінки такого плану навіть поряд не лежали.

"

Отличнейший роутер. За такую цену просто не имеет аналогов даже близко! Маршрутизатор за 200 с небольшим грн не режет скорость - это же фантастика! Но факт, тем не менее. У меня триолановский интернет 100 Мбит. Как была скорость закачки с Украины ~95 Мбит при воткнутом напрямую кабеле, так и осталась с этим роутером. К девайсу подключено 2 компа. Никаких проблем со стабильностью работы нет. Однозначно рекомендую к покупке.

Достоинства: - не режет скорость!!! - цена - стабильность работы - простота настройки, удобный и понятный веб-интерфейс - поддержка IGMP. IPTV заработало сразу без каких-либо танцев с бубном.

"

Никаких проблем с ним нет, это уже третий тп линк который я купил. Всем доволен.

Достоинства: Надёжный

Недостатки: Подорожал

Подробнее: http://rozetka.com.ua/tp_link_tl_wr740n/p156837/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...