Перейти до змісту

Зніму 1 кімнатну квартиру

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Молода пара зніме 1 кімнатну квартиру, або частину будинку, охайність, та порядність гарантую.

Пріоритеті райони, може бути й ГПЗ, й так далі, аби була охайна, інтернет.

Розгляну всі пропозиції.

Бюджет 1000-2000 грн.

Агентства прошу не турбувати - по причині того що скільки вже дзвонив, то зрозумів, що толкових агентсв немає в Луцьку, приклад.

Дзвоню, чітко ставлю задачу, кажу передзвоніть мені в обід, не дзвонять, дзвонять на слідуючий день, я кажу не актуально вже.

Дзвоню на телефон з сладно, передзвонюють, кажу підбіріть варіанти наберіть мене після 17 години, через годину дзвонить інша дівчина з того самого агентства й каже, ви до нас телефонували чим я можу вам допомогти, я кажу я вже спілкувався з вашою колегою, знову через пів години дзвонить інша дівчина з того самого агенства, й знову перепитує, кажу забудьте мій номер взагалі, так і не передзвонили після 17, передзвонили аж через день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найшвидше і найефективніше - олх,але вибирайте частні оголошення

99 % - власники квартир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сайті лох, агентства постять у всі рубрики, я вчора замахався жалоби писати на сайті на них всіх, ведуть не чесну гру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сайті лох, агентства постять у всі рубрики, я вчора замахався жалоби писати на сайті на них всіх, ведуть не чесну гру.

може щось змінилося

ще в грудні ,коли допомогала шукати житло рідним - в розділі приватні були приватні :g10:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я шукав через агенство бо часу так шукати не було. Знайшов квартиру в той самий день. Якщо у Вас є час то шукай без агенств

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часу уйма, тому можу й сам шукати, жаль нема сайтів толкових, де нема агентств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль нема сайтів толкових, де нема агентств.

о,

хороша "ніша", зробити сайт без агенств :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є сайт де власники постять агенств банять,всім на замітку http://vlasnyk-lutsk.at.ua/board/ там і собі раніше житло знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби старомодно це не звучало, рекомендую дивитись оголошення в газеті в день виходу. Є люди, які ще не освоїли мережу. Ті ж люди неохоче працюють з агенціями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

двокімнатна, 1000 грн + послуги, для сім"ї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

двокімнатна, 1000 грн + послуги, для сім"ї

1000 грн. + комуналка?

який район? пишіть в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я шукав через агенство бо часу так шукати не було. Знайшов квартиру в той самий день. Якщо у Вас є час то шукай без агенств

До якого агенства звертались? Оплата послуг при поселенні чи наперед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кому пригодиться

З червня здаватиметься квартира однокімнатна на вул. Шевченка ,12-ти поверховий будинок біля Нової лінії

5 поверх,ліфт працює,вікна виходять на річку

Квартира 34 кв м - ремонт призвано називати косметичним ,але сучасний

Кухня вмебльована повністю - є холодильник ,стіл та стільчики,мікрохвильовка,плита для готування ,телевізор

Є пральна машина

Завжди гаряча вода(бойлер),ванна кутова з джакузі

В коридорі у ніші зроблена міні-гардеробна

Кімната пуста,може бути диван

Звязок через приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...