Перейти до змісту

Продам мультиплікаторну катушку Abu Garsia REVO SX-L

ribolyub

Рекомендовані повідомлення

Продам абсолютно нову мультиплікаторну катушку Abu Garsia REVO SX-L . На разі ця досить популярна модель вже знята з виробництва, хоча зарекомендовала себя як досить надійна та проста в експлуатації.

Причина продажу - мені її подарували рік тому, і с тих пір вона лежить без діла, бо в мене не лежить душа до мультяшного комплекту, а комусь вона може стати в радість...

Доречі можу продати її комплектом разом з вже ставшою легендою палкою від Bass PRO QUALIFIER PQX70MHT 7" 3/8-1oz 10-20lb строй Fast одночасник також абсолютно новий.

Комплектом віддам дешевше.

Якщо є питання чи потрібні якісь більш конкретні фото - пишіть в особисту пошту - відповім і вишлю потрібне фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тотал чи харспін закинь і буде тобі щастя. Тільки на тоталі обережно з школотою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тотал чи харспін закинь і буде тобі щастя. Тільки на тоталі обережно з школотою.

А що це за сайти? :_08:

Ага, трохи погуглив і знайшов принаймі харківский сайт...

А ось тотала знайти не можу через гугл... :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тотал це група ВК, виключно по спіннінгу.

Харспін це форум рибацький. Зайди до дядька google, він покаже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://m.vk.com/total.spinning але групу зробили закритою.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка бажана ціна комплектом і окремо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

160 у.о. за катушку і 150 у.о. за спінінг, якщо комплектом то все разом хотів би мати 300 у.о.

Якщо у Вас є інші пропозиції або аргументи щодо цін, готовий їх вислухати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але не цікавить, бо ціна зовсім неадекватна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але не цікавить, бо ціна зовсім неадекватна.

То ж саме для того я і написав , що хочу почути Ваші пропозиції адекватної на Ваш погляд ціни і на чому вони базуються? Якщо Вам ПРОСТО ХОЧЕТЬСЯ купити все в 2 рази дешевше - то то просто Ваші бажання і вони хоча і цілком законні, але не здійсненні, бо є ринкові ціни і є ціни від виробника на нові вироби і вони легко знаходяться в інтернеті.

Якщо покажете мені що саме я продаю задорого, бо це можна купити десь ТАК САМО НОВЕ, але дешевше я віддам Вам дешевше, інакше це безпідставна розмова.

Звісно торг завжди має місце, але він має бути як Ви самі кажете адекватніий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

160 у.о. за катушку і 150 у.о. за спінінг, якщо комплектом то все разом хотів би мати 300 у.о.

Якщо у Вас є інші пропозиції або аргументи щодо цін, готовий їх вислухати...

Крута палка.

Мені здається, що люди які можуть на сьогоднішній день потратити таку суму на спінінг і катушку. На форумах такі речі не купують.

Але на кожний товар є свій покупець.

Щасти в продажах.

P.S. Сам шукаю б/у спінінг "лайт" з катушкою для рибалки.

Але всі пропозиції, що я бачу, хлопці за ті самі кошти можуть привезти НОВИЙ з Польши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...