Перейти до змісту

Продам двокімнатну квартиру в новобудові

ops

Рекомендовані повідомлення

Продам двокімнатну квартиру в новобудові по вул. Набередній. 8-й поверх. 74 кв.м. Перепланована у студію і велику спальню (план виробляється на основі змін). Прокладена індивідуальна проводка відповідно до дизайнерсього проекту (лед-підсвітки по стелі та підлозі, "маршеві вмикачі" і т.д.), який можу надати. Додатково прокладена проводка для сигналізації, кабелі від супутникових тарілок та інтернету до телевізорів, прокладені акустичні кабелі для "домашнього кінотеатру", кабель для підключення термодатчика котла. Встановлена "водяна тепла підлога" в коридорі, кухні та ванні. Все вищесказане уже під штукатуркою та стяжкою відповідно. Без ремонту. Вкладені кошти і час. Робив, як для себе). Власник. Прошу 60000 у.о. Аргументований торг вітається)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорнуха та Вайман зараз продають по 550$ за кв.м. (це на вашу площу 40700$), і це ще не межа падіння цін... Добавте за перепланування та інше... ??????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тож написано, люди "просять" :D Реальна ціна вашої квартири 47тис

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 56 000 у.о.

Не знаю звідки інформація про 550$ за метр. На сьогоднішній день забудовник метр цінить в 16500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 56 000 у.о.

Не знаю звідки інформація про 550$ за метр. На сьогоднішній день забудовник метр цінить в 16500 грн.

Так тож цінить. А продає на верхніх поверхах (при 100% оплаті) ??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 56 000 у.о.

Не розумію причин Вашого невдоволення) Якщо є реальний покупець, завжди можна домовитися. І що Ви маєте проти "верхніх" поверхів? Повітря чистіше і вид гарніший ніж на перших) А якщо думаєте, що квартира "горить", то змушений розчарувати. В "найгіршому" випадку для себе, зроблю ремонт та й житиму) Просто, як і всі "сучасні" люди, вже хочу щось краще ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 56 000 у.о.

Не розумію причин Вашого невдоволення) Якщо є реальний покупець, завжди можна домовитися. І що Ви маєте проти "верхніх" поверхів? Повітря чистіше і вид гарніший ніж на перших) А якщо думаєте, що квартира "горить", то змушений розчарувати. В "найгіршому" випадку для себе, зроблю ремонт та й житиму) Просто, як і всі "сучасні" люди, вже хочу щось краще ;)

Ніякого невдоволення. Абсолютна реальність і тільки. НА ВСЕ Є СВОЯ ЦІНА, як і на вашу квартиру. Ви можете і за 100 т. $ продавати, але ціна даного товару не є реальна. Тільки так, і ніяких особистостей. А на рахунок верхніх поверхів- запевняю Вас не все так, як ви бачите. Можливо потрібно було б проконсультуватись з фахівцями на ринку нерухомості, і Вам все пояснять. (яка реальна ціна СЬОГОДНІ та чому так).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 000 вічно зелених

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

54500 у.о. + бонус: документи виробляться на покупця напряму від забудовника, тобто не треба буде платити за переоформлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

52 500 + майже "безкоштовне" оформлення, вище описував ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

51 000 умови ті ж самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

закрийте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою ціною напевне замахалися продавати, в новобудовах зараз можна набагато дешевше взяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...