Перейти до змісту

Проблема з ноутом HP 620

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привезли ноутбук на ремонт, працює добре, тільки заходить в ігри починає глючити, ігри всі на мінімальних параметрах NFS MW. NFS Carbon COD 4.GTA SA, помітні лаги в іграх часом добре, часом глючить, оперативки 2 гб, ддр3 проц 2 ядра по 1,5 250 жорсткий при запущеній ігрі диспетчер задач не дуже загружений, а ігри глючать. В чому може бути проблема? відео інтигроване інтел 64 мб від ОЗУ, у мене на ноуті також відео інтел, все працює добре і ігри на мінімалках але без глюків

Опубліковано

Привезли ноутбук на ремонт, працює добре, тільки заходить в ігри починає глючити, ігри всі на мінімальних параметрах NFS MW. NFS Carbon COD 4.GTA SA, помітні лаги в іграх часом добре, часом глючить, оперативки 2 гб, ддр3 проц 2 ядра по 1,5 250 жорсткий при запущеній ігрі диспетчер задач не дуже загружений, а ігри глючать. В чому може бути проблема? відео інтигроване інтел 64 мб від ОЗУ, у мене на ноуті також відео інтел, все працює добре і ігри на мінімалках але без глюків

Я все правильно зрозумів, майстерня по пк радиться з Бордою ?

А по тема комп перегріваэться, дивіться температуру.

Опубліковано

В чому проявляються глюки?

Зробіть стрес тест еверестом, там і температуру видно, і напруги.

Опубліковано

скажем так, мій 635 з такими ж характеристиками прада амд і 4 гб опери то пес 13 ганяли на мому ноуті без глюків

1 це вінт може бутти

2 мало опери і відео

• 2 тижня потому...
Опубліковано

скажи номер модели XN ?? какой

это проблема видео может банально греться если, стоят конечно все дрова как положено стоят. Была аналогичная проблема ушла после замены термопасты.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...