Перейти до змісту

Хочу придбати Телефон або Планшет

Рекомендовані повідомлення

Хочу придбати Телефон Lumia 535 або планшет Asus MeMO Pad 7 16GB

Хотів спитати думку Форумчан. Маючи бюджет до 3 к грн. Користуючись активно ютубом контактом часом заходивши в ігри щоб ви порадили.В маг. Рінгоо в цумі продавець Обі..рав люмію із ніг до голови(мов цей телефон із глючним сенсором, га...но камерою і дірь..овим корпусов тай ще із windows 8.1 ващє ночєнь прямою мовою). Да й і я думаючи що юзавши телефон із такими загонами на вечір він сяде і не будем чим дзвонити, тому придумав собі варіант 2 це купити самий дешевий телефон а для іншого купити цей планшет. Що ви думаєте на рахунок цих апарів?Якщо хтось вже юзав.

http://rozetka.com.ua/asus_me176cx_1b036a/p1139455/

http://rozetka.com.ua/microsoft_rm_1090_lumia_535_ds_cv_eac_ua_white/p1793288/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варіант із дешевим телефоном+планшет неприйнятний та незручний - прийдеться таскати при собі 2 апарати, не користуючись повноцінно ні одним, ні іншим.

для перегляду відео, серфінгу інтернетом, соцмережами, ігор та ін. - потрібен смартфон із великим, яскравим екраном, потужним процесором та батареєю великої ємності.

Пропоную смарт TCL S720 - 8-ядерний смартфон із екраном 5,5 дюйма та батареєю 3300 мАг.

ціна - в бюджет впишешся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варіант із дешевим телефоном+планшет неприйнятний та незручний - прийдеться таскати при собі 2 апарати, не користуючись повноцінно ні одним, ні іншим.

для перегляду відео, серфінгу інтернетом, соцмережами, ігор та ін. - потрібен смартфон із великим, яскравим екраном, потужним процесором та батареєю великої ємності.

Пропоную смарт TCL S720 - 8-ядерний смартфон із екраном 5,5 дюйма та батареєю 3300 мАг.

ціна - в бюджет впишешся

HeartStone на ньому працює ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пробував, по ходу повинно працювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є новий запакований планшет Lenovo A3500-HV TAB A16GBE-UA (59-412102) - 4000грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...