Перейти до змісту

куплю винт 2,5" ide 60-80 GB

Рекомендовані повідомлення

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Morja4ok,

Десь тиждень тому купив 40-ку з відмінним смартом за 80 грн.

Незважаючи на ринкові ціні, вважаю, що майже 4 грн. за 1ГБ такого пенсіонера - то якось неадекватно дорого.

Раджу добре пошукати на барахолі olx.

Опубліковано

Шукав, Ціни там жахливі, а з ситуації треба виходити.

не варто так часто апати.... куди тільми Маньяк11 дивиться....

а на перехідники CF->IDE не дивився?

(тільки їм ще живлення треба)

Опубліковано

Шукав, Ціни там жахливі, а з ситуації треба виходити.

не варто так часто апати.... куди тільми Маньяк11 дивиться....

а на перехідники CF->IDE не дивився?

(тільки їм ще живлення треба)

Перхідник не варіант, там місця немає, вінт не влізе......

А апав я вроді як по правилам, не частіше ніж раз на добу :)

Опубліковано

Перхідник не варіант, там місця немає, вінт не влізе......

ну, на око,

перехідник і СФкарта по розміру трохи менші ніж іде диск

о,

ось тобі і перехідник безпосередньо для 2.5"

http://www.ebay.ca/itm/Dual-CF-to-IDE-HDD-Adapter-with-Case-44pin-IDE-to-2-CF-card-Free-shipping-/281495907509?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418a76acb5

А апав я вроді як по правилам, не частіше ніж раз на добу :)

3.7.1 «Ап» теми дозволяється зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби(72 години).

(ну і відповідно при покупці - ціну треба піднімати)

Опубліковано

3.7.1 «Ап» теми дозволяється зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби(72 години). (ну і відповідно при покупці - ціну треба піднімати)

Щось мені здається що це має бути при продажі, а не при покупці. Так як ціни обумовлюются вже в ЛС. Ну це все полєміка, я тиждень піднімав раз на добу і тільки сьогоні получив попередження.

Просмотр сообщенияMorja4ok (12 березня 2015 - 12:14) писал: Перхідник не варіант, там місця немає, вінт не влізе...... ну, на око, перехідник і СФкарта по розміру трохи менші ніж іде диск о, ось тобі і перехідник безпосередньо для 2.5" http://www.ebay.ca/i...=item418a76acb5

Дякую

Класний періхідник, але все одно получається дорожче, якби долар був старий тоді так це бувби ідеальний варіант. Лади, буду шукати якогось трупачки і з них доставати вінти.

Тут я бачу нічого я не знайду, тему закривайте.

Опубліковано

Дякую

Класний періхідник, але все одно получається дорожче, якби долар був старий тоді так це бувби ідеальний варіант. Лади, буду шукати якогось трупачки і з них доставати вінти.

дешевший варіант

http://www.ebay.com/...=item2ed27365f6

p.s. халяви на буде, але варіанти вирішення є

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...