Перейти до змісту

продам відеокарти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чому не уточнюєте що вони паялись? Так само як ваші мишки ті що продаєте? Уточнюйте будь ласка, і не треба робити вигляд що забули

Опубліковано

А чому не уточнюєте що вони паялись? Так само як ваші мишки ті що продаєте? Уточнюйте будь ласка, і не треба робити вигляд що забули

ТС щось мовчить.Він сюди периодично заходить, але не відповідає. Вже з самого початку рекомендує себе не серйозна людина.

Опубліковано

ТС щось мовчить.Він сюди периодично заходить, але не відповідає. Вже з самого початку рекомендує себе не серйозна людина.

Так дивний тип якийсь) Сказав буде купувати в мене одну річ - не виходить на звязок, написав що не так з мишками, ті що він продає, каже все нормально, а через деякий час каже що там провід мінявся і паялася... Так що не раджу спішити купувати у цього користувача... :0162:

Опубліковано

відео не паялись, не грілись і навіть не розбирались, стоять заводські пломби на гвинтах. можлива й перевірка на місці в клієнта. мишки вже продані, не треба розводити полеміку, кому було потрібно той вже купив, і не треба гнати, просто не міг відписати в темі, був ліміт повідомлень. а про коврик за 20грн я пам'ятаю і заберу якщо є, бо не був в Луцьку.

Опубліковано

відео не паялись, не грілись і навіть не розбирались, стоять заводські пломби на гвинтах. можлива й перевірка на місці в клієнта. мишки вже продані, не треба розводити полеміку, кому було потрібно той вже купив, і не треба гнати, просто не міг відписати в темі, був ліміт повідомлень. а про коврик за 20грн я пам'ятаю і заберу якщо є, бо не був в Луцьку.

Окей, якщо так забираю свої слова назад, просто якісь "странні" вони були)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...