BSL Опубліковано 18 Травня, 2015 в 06:39 Автор #27 Опубліковано 18 Травня, 2015 в 06:39 досі актуально
BSL Опубліковано 21 Травня, 2015 в 11:25 Автор #28 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 11:25 трошки міняємо вимоги, тепер досвіду продажу сантехніки може не бути, але бажано щоб був хоч якийсь досвід продажів, головне документи водія категорії "В" і досвід водіння буса.хто підходить і раніше скидав резюме, але не отримав відповідь, скидайте ще раз, якщо актуально.
Garfild Опубліковано 22 Травня, 2015 в 22:14 #29 Опубліковано 22 Травня, 2015 в 22:14 я так думаю, якщо та чи інша людина вас не зацікавила раніше, то чому ви і ваше оголошення зараз повинно їх зацікавити ? тимбільше, що виходячи з поваги до людей, ви їм навіть і не відповіли... як ви хочете , щоб відносились до вас, так і ви відносьтесь до людей !
Валерій86 Опубліковано 23 Травня, 2015 в 08:28 #30 Опубліковано 23 Травня, 2015 в 08:28 Вибачте що не відповідаю Вам та іншим хто скидає резюме, просто це займе багато часу. натиснути кнопочку "Відповісти", скопіпасти текст "Дякую, але ваша кандидатура нам не підходить" і натиснути "Відправити" (5-7 кліків мишкою) - це займе багато часу?! м-даааа..... А те, що людина відправила, сподівається, надіється, чекає - то нічого, то не варте уваги, правда... Можливо Ви і праві, але мені здається що більшість тих хто відправляє резюме сподіваються, надіється тільки на випадок, а вдруг візьмуть. Тому що більшість резюме зовсім не відповідають вимогам. З останнього: працював десь за кородоном, потім у сфері реклами, місяць продавцем у компютерному всесвіті, потім на факторії зному реклама. Чому я маю звертати увагу на такі резюме, я вважаю що такі резюме дійсно не варті уваги, і нема чого ображатись що я на їх не відповідаю. На резюме де згадується слово сантехніка я відповідаю. Я не відповів на Ваше резюме що Ви уже другий раз відписуєтесь в темі???? А я думаю що дійсно твоя вакансія не варта ніякоі уваги і нема чого ображатися.
Хри Опубліковано 28 Травня, 2015 в 12:41 #31 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 12:41 я так думаю, якщо та чи інша людина вас не зацікавила раніше, то чому ви і ваше оголошення зараз повинно їх зацікавити ? тимбільше, що виходячи з поваги до людей, ви їм навіть і не відповіли... як ви хочете , щоб відносились до вас, так і ви відносьтесь до людей ! Що означає " навіть і не відповіли"? Ви або дуже "часто" відправляєте резюме, або часто отримуєте відповіді на свої резюме. Якби вас справді цікавила робота, ви б самі подзвонили і спитали про результат, або ви просто боїтеся отримати стрес від відмови.
Garfild Опубліковано 28 Травня, 2015 в 13:03 #32 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 13:03 я так думаю, якщо та чи інша людина вас не зацікавила раніше, то чому ви і ваше оголошення зараз повинно їх зацікавити ? тимбільше, що виходячи з поваги до людей, ви їм навіть і не відповіли... як ви хочете , щоб відносились до вас, так і ви відносьтесь до людей !Що означає " навіть і не відповіли"? Ви або дуже "часто" відправляєте резюме, або часто отримуєте відповіді на свої резюме. Якби вас справді цікавила робота, ви б самі подзвонили і спитали про результат, або ви просто боїтеся отримати стрес від відмови.я написала своє повідомлення тільки після того, як прочитала повністю всю тему ! роботу я не шукаю і ніяких резюме вам не відправляла ! я працюю отримую велику, як для Луцька, зарплату і усім задоволена ! ну це я не тільки вам відповіла, але і трішки похвасталась....а тепер на рахунок об`яви : якщо вам люди відправляють свої резюме, так, вони на щось надіються, але ви, як роботодавець, не повинні боятись тій чи іншій людині відмовити, це ж ви будете платити зарпатню людині, а не вона вам ! не вселяйте в людей даремно надію, тому що після вашої відмови людина може знайти можливо ще і кращу пропозицію і з ще кращою зарплатою !!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.