Перейти до змісту

Куплю акумулятор до UPS APC 1000

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

ап...

не розумію сенсу теми і апів,

акуми 12в 12Аг є в будь-якій комп фірмі, і дорожчі і дешевші, і, навіть оригінальні з наліпкою АРС

• 1 місяць потому...
Опубліковано

акуми 12в 12Аг є в будь-якій комп фірмі, і дорожчі і дешевші, і, навіть оригінальні з наліпкою АРС

що ж тут незрозумілого, людина хоче щоб хтось привіз додому (вони ж важкенькі) і встановив в упс...і заплатити при цьому 100грн :)

а по дєлу: Акумулятор: CSB GP 12120 Акумулятор для UPS 12V 12Ah (151*98*97.5mm Д,Ш,В) 45у.е. (з встановленням)

пі.сі. там їх два

Опубліковано

що ж тут незрозумілого, людина хоче щоб хтось привіз додому (вони ж важкенькі) і встановив в упс...і заплатити при цьому 100грн :)

а по дєлу: Акумулятор: CSB GP 12120 Акумулятор для UPS 12V 12Ah (151*98*97.5mm Д,Ш,В) 45у.е. (з встановленням)

пі.сі. там їх два

Як би мені треба був акумулятор за 45 у.е то в тебе точно не питавби і не бравби навіть з встановленням .....

Опубліковано

Як би мені треба був акумулятор за 45 у.е то в тебе точно не питавби і не бравби навіть з встановленням .....

тобі пропонували gembird 12v12aч за 200гр - видно ти не купив, от я і вирішив що ти якусь фігню не хочеш купувати. я ж пропоную якісний акумулятор, такий іде в оригіналі з наклейкою АРС

• 1 місяць потому...
Опубліковано

наскільки я памятаю там 3 акумулятора по 12вольт 12ампер

чи ні?включені послідовно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...