Перейти до змісту

Віддам програвач платівок Акорд

oksanas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

laser, в мене десь валяється пачка платівок. Але мабуть там естрада бувшого ссср)))

А акорда не розпилюй якшо забереш, там германій, інший звук.

Опубліковано

З десятка совдепових платівок найдеться пара цікавих. Я навпаки відновлюю програвачі.

Тре буде глянути схему. Імхо в цьому звук та механіка не самі кращі, але слухати можна.

Опубліковано

Якщо не знайдеться бажаючих забрати, віднесіть в музичне училище (Шевченка 50). Там ще на таких програвачах студентів навчають.

Опубліковано

Якщо не знайдеться бажаючих забрати, віднесіть в музичне училище (Шевченка 50). Там ще на таких програвачах студентів навчають.

зводити чи слухати?

Опубліковано

Так. Наразі у мене немає змоги взяти автомобіль щоб забрати програвач. Якщо не найдете клієнта, то скажете іншим разом. Платівки не викидайте теж якщо що.

Хто там наступний бажаючий забирайте.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

laser, в мене десь валяється пачка платівок. Але мабуть там естрада бувшого ссср)))

А акорда не розпилюй якшо забереш, там германій, інший звук.

дякую за платівки! там є набагато більше цікавого ніж ти казав і я очікував!

якісь супершедеври звичайно не колекціоную і не очікую, але послухати джексона, бітлів чи сс кейч класно =) чи там навіть корольову, песнярів.

домашня колекція уже суттєво розрослася, думаю виставити шось на обмінн/віддачу теж. може хтось іще таку допотопщину слухає ? :)

U2ztpzBJ7gQ.jpg

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...