Перейти до змісту

Допоможіть подружити роутер з 3G модемом

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю специфічну задачу, яку не подужаю.

Отже, є роутер D-Link DIR-320. На ньому стоїть неофіційна прошивка. Роутер прекрасно працював з 3G модемом Smartfren в мережі Інтертелекому, однак зараз треба подружити його з модемом від МТС ATEL ADA-С450.

В інтернетах є інструкції типу цієї, але я в тих лінуксах нічого не розуміюся.

Хтось може допомогти?

Опубліковано

Ніколи з ними не мав справу.

Модем у мене зараз специфічний. Не можу знайти ніякого софта до нього, щоб вимкнути Zero CD.

Відповідно, не факт, що якась ще альтернативніша прошивка побачить модем без танців з бубном. А шити, щоб геть зашитися - ну якось немає бажання.

Ладно, я так розумію, що простіше мені інший модем пошукати.

Опубліковано

Ніколи з ними не мав справу.

Модем у мене зараз специфічний. Не можу знайти ніякого софта до нього, щоб вимкнути Zero CD.

Відповідно, не факт, що якась ще альтернативніша прошивка побачить модем без танців з бубном. А шити, щоб геть зашитися - ну якось немає бажання.

Ладно, я так розумію, що простіше мені інший модем пошукати.

якщо в твоїй прошивці можна підключитись через термінал(програма putty або huper terminal) і дивитись шо видає команда dmesg

чесно кажучи незаймався таким але як хоч то мігби підключитись до роутера і глянути шо там в тебе

Опубліковано

ну да, хі ба що тів вієвер

ну то таке, а на якому етапі затик? прошивка модем небачить чи модем непускає в нет?

Опубліковано

Віддалене адміністрування не підходить НІЯК. Тому що коли я втикну в роутер цей модем - у мене пропаде інтернет. І тоді фіг мене поадмініструєш.

Прошивка модем бачить, Vendor ID показує, а от PID - 0000.

Опубліковано

підключись до роутера по телнету і вбий команду dmesg після того як підключиш модем там 100% буде інфа про те що підлючено пристрій і його pid vid якщо непомиляюсь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...