Перейти до змісту

Продам квартири 2-3 кімн в коттеджі . с.Підгайці

SZERLOK

Рекомендовані повідомлення

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей" по москальскі влучно сказано..Ви не знаєте ні людей, ні вз агалі тему а висловлюэте побажання та припущення))) і вам хай щастить...

Я висловлював не побажання і припущення, це по перше. Як на мене, то це нормальні і навіть адекватні моменти (я про планування, забудовника, інформацію, про будматеріали). Ви ж не продаєте річ за 10 грн. А ваше небажання відповідати на питання робить ці котеджі такими "привабливими" для покупки!

Планування можна в студію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось якщо таке зображення влаштує..

post-1740-0-33092300-1415997698_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lol :D життя по ходу Вас нічому не навчить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lol :D життя по ходу Вас нічому не навчить

Ще є такє: Хто не вміє той вчить..Ви по ділу питайтеся а не умнічайте..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не умнічаю, ви свідомо або не свідомо, вперто не читаєте пости вище, або робите назло. Ви справді вважаєте що картинку розміром 640х276, де план займає 1/8 частину картинки - гарним плануванням квартири? Там навіть шрифт не читабельний, я не кажу вже про розмірну сітку. І це не дорікання, а поррада - повчіться в людей, які займаються продажами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не умнічаю, ви свідомо або не свідомо, вперто не читаєте пости вище, або робите назло. Ви справді вважаєте що картинку розміром 640х276, де план займає 1/8 частину картинки - гарним плануванням квартири? Там навіть шрифт не читабельний, я не кажу вже про розмірну сітку. І це не дорікання, а поррада - повчіться в людей, які займаються продажами.

Прийнято до увагі..Вчуся в кожного, без того ніяк..Мені власник цей план дав, я розумію що маленький він і про то сказав у пості..До порад і зауважень по форуму я прислухаюсь, якщо по ділу..По поводу продаж, тут можемо поспорити, але вже не в цій темі..P.S. Ця тема в пошуку по різним сервісам шукається добре) Просто ще реального купця на данний момент-нема..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

передаю на огляд товариству план забудови..Зауважу, що в нас залишились в цьому чотири квартирному коттеджі ще-2 двохкімнатних квартир- по 74 кв.м , одна на першому поверсі (права сторона), друга-на другому поверсі-ліва сторона..

post-1740-0-14737600-1416309683_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...