Перейти до змісту

Знімемо однокімнатну квартиру

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Молода пара зніме однокімнатну квартиру чи будиночок на довготривалий термін(4-5років)частково вмебльовано або повністю вмебльовано+побутова техніка. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Бажана ціна до 900грн в місяць. Агенств і ріелторів прохання не турбувати.

Пишіть або 066217634сім .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таких цін ніде зараз нема

Дійсно, звертався в агентство (099-037-14-84, Жана, якщо кому цікаво), то найдешевшу однокімнатну запропонували за 1300 грн. без к/п (вул. Франка, 35 кв.м., до того ж пічне опалення!).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, звертався в агентство (099-037-14-84, Жана, якщо кому цікаво), то найдешевшу однокімнатну запропонували за 1300 грн. без к/п (вул. Франка, 35 кв.м., до того ж пічне опалення!).

Зараз за таку ціну навіть не мрійте. Хочу порекомендувати, поїдьте на Гнідавську біля ДЕПО, малосімейки, там завжди висить оголошення, а якщо немає то спитайте в жильців, там постійно здають однокімнатні і не дорого. Я жила в свій час. Квартири вільні є, питайте і агенства не треба.

вул. Черняховського

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такую сумму реально снять пол дома вблизи Луцка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз за таку ціну навіть не мрійте. Хочу порекомендувати, поїдьте на Гнідавську біля ДЕПО, малосімейки, там завжди висить оголошення, а якщо немає то спитайте в жильців, там постійно здають однокімнатні і не дорого. Я жила в свій час. Квартири вільні є, питайте і агенства не треба.

вул. Черняховського

За яку саме ціну ви знімали там квартирку ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вул. Черняховського

За яку саме ціну ви знімали там квартирку ??

1000грн, рік назад. я вже купила свою. Зараз незнаю яка ціна, але там порівняно не дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вблизі це де ви знімали ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молода пара зніме однокімнатну квартиру чи будиночок на довготривалий термін(4-5років)частково вмебльовано або повністю вмебльовано+побутова техніка. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Бажана ціна до 900грн в місяць. Агенств і ріелторів прохання не турбувати.

1200 грн. на місяць номер в готелі Світязь. Комуналку додатково платити не потрібно, ще й постільну білизну змінюють регулярно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, зараз ціни коливаються 1300-1400 + к/п. За 900 грн навряд чи щось знайдете. Місяця два тому десь натикалась на оголошення - хотіли 1000 грн, але то була кімната в комуналці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1200 грн. на місяць номер в готелі Світязь. Комуналку додатково платити не потрібно, ще й постільну білизну змінюють регулярно.

Дякую за корисну інформацію )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вблизі це де ви знімали ?

Дачное.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можливо ще хтось, щось порадить де зняти дешево житло ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою ціною і умовами - ніде в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здам квартиру економ-класу в центрі міста по вул.Бойка. Косметичний ремонт. Холодильник. Бойлер. Санвузол спільний. Після 20 липня. Ціна 1000грн.+к.п.

Це агенство,мала з ними справу. Тому рекомендую

За послуги беруть ,по-моєму,450 грн - розбивали суму на 2 платежі - перший при отриманні контактів власників,другий - після заселення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хтось вже там жив/живе, яке там взагальному враження ? Практичні моменти: де приготувати їсти, прання, ... ? Хотів би почути думки тих хто там жив або там проживає ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...