Перейти до змісту

Потрібна допомога


Рекомендовані повідомлення

Дякую вам вже за те, що зайшли почитати :) Проблема слідуюча - є ноутбук Acer. При включанні - заводиться на 2 сек і ...... все зупиняється. Пробував все від'єднувати - так само. Може хто зустрічався з такою проблемою - буду радий почути вашу думку. Також ще є одна проблема - є iphone 3gs, все працює, тільки одна проблема - мережа тяне тільки у великих містах (по дорозі з Луцька до Ковеля тянуло в Луцьку і Ковелі). Може хтось може щось з цього поремонтувати - озвучте ціну. Дякую всім за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post deleted

Человек помощи попросил а ты херню пишешь.

Ноутбук надо смотреть так точно не скажешь. 0950930948

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я колись троха паяв телефони - то там логіка така - в місті працює на одній частоті, а за містом на іншій (бо там гірше "тягне"). Переключенням частот займається мікросхема світч. скоріше всього вона і вийшла з ладу. (заклинила на тій частоті, що в місті).

Ясно, що остаточний діагноз після "вскритія" і заміни самої мікросхеми. Раджу в ремонт нести якийсь авторизований (там і майстри з кваліфікацією і апаратура відповідна і запчастини є де брати, або і в навності є). Хоча і бувають по домах класні майстри.

Мікросхеми, що відповідають за роботу мережі, як правило, бояться високих температур, тому некваліфікований майстер може вбити мережу повністю, або й цілий апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...