lilechka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:51 #1 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:51 До Вашої уваги широкий вибір господарських товарів для вашого дому.http://hozsklad.com.ua/УМОВИПри замовленні товару до 200 грн ціна формується наступним чином: вартість товару на сайті + 15 %При замовленні на суму від 200грн - вартість товару на сайті + 10 %При замовленні габаритних товарів ціна рахується індивідуальноПередоплата 100% на карту Приватбанку або при особистій зустрічіЧИТАТИ ВСІМціни рахую по накладній оскільки ціна з сайту може відрізнятись (від 10 копійок до одної гривні). Чому так? Буває що ціни змінюються в процесі замовлення. Разом з сумою до оплати буду Вам присилати накладну на вимогу.Обміну немає (поставщик не вертає кошти якщо брак попадається, не міняє товар, я теж не беру на себе відповідальності за брак чи якщо не те прийшло що очікували)Замовлення скидайте мені у ПП або залишайте у темізабирати у районі ТЦ "Гостинець"Гарного Вам вибору!
lilechka Опубліковано 20 Червня, 2014 в 07:41 Автор #2 Опубліковано 20 Червня, 2014 в 07:41 актуально
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.