Перейти до змісту

NFS Pro Street і GTA 4

Messi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене комп P 4 2.4 640 опери відео 6600(без індексів)

хто знає чи будуть іти на ньому GTA 4 І NFS Pro Street

Опубліковано

Не знаю, как с оперативкой (у меня 2 гига), но 6600 вытягивает ПроСтрит только на минимальных параметрах, причём умирает, когда включаешь сглаживание, даже если это всего 2х.

На параметрах по умолчанию можно играть, но какой смысл тогда? Проще поставит менее прожорливую версию игры.

Опубліковано

сис. требование GTA4 поки одне... гроб 360 :lopata:

А якщо серйозно гра ще не вийшла. Вийде весною на консолі. Коли вийде на ПК поки хз...

Опубліковано
сис. требование GTA4 поки одне... гроб 360 :)

А якщо серйозно гра ще не вийшла. Вийде весною на консолі. Коли вийде на ПК поки хз...

ну в x-box хоча б проц х86 сумісний, так що рекомпіл гри для групи нормальних спеців не така і проблема. це коли тільки на PS гра виходила, це вже було гірше... а так - це чисто маркетинг майкрософту, який або сам розробляє або платить за затримки ігор щоб раніше скупились юзери x-box, а потім вже решта...

Опубліковано

Sempron 2800/1Gb/6600GT - можна грати з розширенням 800х600/60Hz і всі параметри на мінімумі крім пошкоджень машини і графіки самої машини. Місцями трохи пригальмовує, але не критично. Хоча для комфортної гри треба більш потужний комп'ютер. Я от вже подумую над заміною відеокарти, а то й комплексно мамка-процесор-відеокарта-оперативка-БЖ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...