Перейти до змісту

Продається цегляний будинок з прибудовами

Korosy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається цегляний будинок з прибудовами (теж цегляні). є літня кухня, гараж, млин. 1га землі.

будинок знаходиться в с. Боремець Млинівського району Рівненської області. 20 км. від Луцька.

за подробицями в ПМ або за тел.: 093-654-06-16 (Святослав). 093-624-78-03 (Петро Васильович).

Опубліковано

В якомусь забитому Боремці до якого дорога страх і в яке то баболоцький автобус з пів року не їздив. Де там хати за такі гроші? На ляхах?

Опубліковано

Якби не знав що то за село то не писавби. А про те що не за такі гроші хати купувались то точно незнаю, знаю що купували за 2000 у.о. хатку десь під лісом (років з 5 назад). знаю що за 5000 у.о. півтора року назад хтось хотів розвалюху якусь продати і не продав, знаю що в Яловичах, які до Луцька куди ближще теж за 5000 продавали одні і вирішили собі зоставити. Правда в Яловичах відносно недавно хтось купив хатку але за скільки я нажаль незнаю. А і ще, в тих же Яловичах там де була колись церква хатку купили за 5500 баксів. А більше 150 штук гривень, та ще і Боремець це ви круто загнули. Або хатка має бути огого (скиньте вже фотки того палацу, це однозначно привабить потенційних покупців) або "дєньги очень нужни". Ах да і не розказуйте нікому як дорогу від Ярославич на Боремець якось було розмило водою, да і взагалі не розказуйте нікому за те село. :0155: :0155: :0155:

Опубліковано

Ми уже на "ти"?

Що значить село не обговорюється, там люди ж мешкати мають і треба ж буде їм кудись виїжджати зимою коли дороги переметені і ніхто не чистить.

Сам там трохи жив, розказати можу багато. А людей ошукувати не варто, якщо ви впевнені в тому що ваша ціна реальна чому ж тоді не надати покупцеві всіх реальних данних?

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...