Перейти до змісту

Два паливних фільтри

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!!

Виникло таке питання, замітив що в мене стоїть два паливних фільтри, один до бензонасоса з відстойничком палива, інший після бензонасоса прямоточний, мотор карбюратор 1,3, прогуглив відгуки різні на рахунок цього. Підкажіть чи варто після бензонасосу щоб стояв фільтр??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Підкажіть чи варто після бензонасосу щоб стояв фільтр??

незавадить, а от тему заради даного питанння створювати не варто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто є побоювання що після бензонасосу паливо йде під тиском і може фільтр не витримати і лопнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто є побоювання що після бензонасосу паливо йде під тиском і може фільтр не витримати і лопнути.

polar_bear_17761.jpg

post-4223-0-90783400-1393313903_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

механічний бензонасос не створить такого тиску щоб фільтр розірвало... Крім того, в будь-якому карбюраторі ще стоїть свій фільтрик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як лопне то аби капота не вирвало :_01: . Це так, жарт , ставити ви їх можете хоч весь ряд, аж до самого карбюратора, користі від того ніякої, так як фільтруючий елемент в усіх однаковий, то сенсу в інших (другому, ... десятому) ніякого. Але якщо вже є 2 то й спіть спокійно, в мене 1 і я теж спокійний. Краще щоб він був один але вчасно замінений, а не 2 і їздити 2-3 роки і вважати що в карб нічого не потрапить.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...