Перейти до змісту

Хочу зібрати простенький бюджетний комп`ютер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора, колеги.

Є ідея зібрати комп`ютер. Ідея файна і проста, проте є досить жорсткі обмеження у фінансах.

Тому на даний час хочу розглянути варіанти "материнка+процесор+пам`ять" (все інше на даний час лишиться від донора). Конфігурація планована: 2-ядерний пентіум/амд, відповідна материнська плата, 2 Гб оперативки.

Допускається (вітається) б/у при адекватній ціні і доброму фізичному і психологічному стані ;)

Як варіант на обмін (нехай простять мене адміни форума за комплексність рішення) або на продаж мамка+проц+пам`ять існуючого зараз заліза.

post-6224-0-65929000-1390335080_thumb.jp

Опубліковано

Відверто кажучи, думаю за материнку+проц вкластись в гривень 400-450. Якщо вийде ще й пам`ять не дуже круто по ціні - то було б здорово. Хоча я по б/в залізу не дуже спеціаліст в ціні :( Тому хотів би вашої допомоги, власне з-за чого і написав у цьому форумі.

Опубліковано

Шановний la20, дякую за пропозицію, але маю на меті зібрати комп`ютер, який буде працювати, а не збирати окремо запчастини. Якщо материнська плата у Вашому пості повернеться з манібеку, можливо ми знайдемо спільну мову :)

Опубліковано

Орієнтуватися по цінах можна в цій тем.

Інколи по форумі є дешевше:) щоб була ще память прийдеться до 450 грн докласти ще +- 50 - 100 грн. Ще потрібно знати яка на вошому "донорі" відеокарта, якщо у вас AGP то краще взяти комплект з вбудованим відео і роз'ємом PCI експрес для (в майбутньому) гарної відеокарти:) якось так:)

Опубліковано

Наразі дякую за підказку. Читаю ваше посилання.

У моїй картинці Аіда написала про відео: geforce 7300 gt - 256 Мб, 128 біт шина, ПСІ-експрес.

Опубліковано

Lukych, да, я не додививс :) тоді материнські без вбувованого відео - дешевші:) також можна на памяті оперативій зЕкомити, але якщо хочеие кращу продуктивність краще вже ДдР2 взяти.

Опубліковано

Lukych, да, я не додививс :) тоді материнські без вбувованого відео - дешевші:) також можна на памяті оперативій зЕкомити, але якщо хочеие кращу продуктивність краще вже ДдР2 взяти.

Опубліковано

Можна купити нове з гарантією на новішому сокеті , але дещо дорожче .

http://hard.rozetka.com.ua/intel_g2020_bx80637G2020/p255457/

http://hard.rozetka.com.ua/asus_h61m_k/p348000/

Я б подумав над такам варіантом . Якщо не для ігор -- вбудованої графіки вам поки вистачить .

А ваше все продати .

Опубліковано

Відверто кажучи, думаю за материнку+проц вкластись в гривень 400-450.

Недавно собрал знакомому ПК, обошёлся в 1400грн. Не помню точно, что то типа - (AMD процессоры с интегрированной графикой (2 ядра), DDR3 2Гб (1333Mhz), материнская плата, HDD 500Гб, блок 350W ) и на все 3 года гарантии! ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...