DELLyxa Опубліковано 20 Січня, 2014 в 10:32 #1 Опубліковано 20 Січня, 2014 в 10:32 В зв"язку з тим, що в ТОВ "Сервіс Солушнс" звільняється вакансія техніка з заправки картриджів відкрито пошук нової кандидатури.Вимоги:вік від 20 роківдосвід роботи - обов"язковийпорядністьвідповідальністьналаштованість на довготривалу співпрацю!!!Чим доведеться займатись:заправка , регенерація, ремонт картриджів до лазерних принтерівУмови праці:робочий день з 9.00 до 18.00, субота-неділя - вихіднийзарплата 1600-2000 - на початку в залежності від кваліфікації, далі - все у ваших руках.Якщо зацікавило:Резюме з контактами сюди - goloviy.l@service-solution.com.ua
LeO29 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 21:08 #2 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 21:08 працював більше року на цій посаді, колектив там невеличкий, але дружній, особливо хочу відмітити людське відношення керівництва, з зарплатою затримок не було, правда обіцяли з часом підняти, але цього не відбулося, особисто я не жалію, що там працював, багато чого я там навчився,якщо ви маєте поняття про роботу принтерів, та конструкцію катриджів, можете спробувати свої силиудачі в розвитку, та підборі кандидата на посаду
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.