Перейти до змісту

Xbox 360 Slim 500/250GB Freeboot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь ласка де у Луцьку можна купити Xbox 360 Slim ( на 500/250Гб)? Бажано зразу з GTA V ,Battlefield 4 , call of duty ghosts. Щось на подобі цього

Опубліковано

Доброго дня, в понеділок буде sony playstation 3 (500 gb) нова (кастомна прошивка) + 1 геймпад + ps move + 2 джойстика до ps move + 3 ліцензійні диски ( Sport Champions + Little big planet 2 + Sport Fitness) + 10 ігор зарачаних на пристрій включаючи GTA 5, assassin's creed 4, gran turismo 5. Додаткова гра, по замовленню - 30 грн. Орієнтовна вартість того всього добра - 2900 грн. Деталі за тел. 0966579660 - Назар

Опубліковано

Доброго дня, в понеділок буде sony playstation 3 (500 gb) нова (кастомна прошивка) + 1 геймпад + ps move + 2 джойстика до ps move + 3 ліцензійні диски ( Sport Champions + Little big planet 2 + Sport Fitness) + 10 ігор зарачаних на пристрій включаючи GTA 5, assassin's creed 4, gran turismo 5. Додаткова гра, по замовленню - 30 грн. Орієнтовна вартість того всього добра - 2900 грн. Деталі за тел. 0966579660 - Назар

Хочу тільки Xbox, playstation мені взагалі не подобаються

Опубліковано

Стосовно XboX, можу запропонувати Xbox 360 250 gb + Kinect + 4 ліцензійні гри (Kinect + Kinect Adventures + Kinect Sports: Season two + Just Dance 2014 + Forza Horizon), але без встановлених ігор і кастомної прошивки (бо ніколи з цією консолью не мав діла). Як встановлювати образи прийдеться розбиратися самим. Ну і ціна орієнтовно буде 2950 грн.

Опубліковано

кінект не потрібен, так як з ним набагато дорожче (в середньому він коштує 800грн) , а ось прошивка Фрібут обов'язково потрібна на консоль

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Знаю цього чоловіка - займається приставками. Зверніться до нього, він Вам підбере все що потрібно.

Опубліковано

XBox 360 slim 250GB + Kinekt, прошита

1 500 грн

http://gertsa.chv.sl...html#c363ada52d

Хочеться з Луцька, так надійніше купляти.

В такому випадку - вам прийдеться шукати довго

Та ні не довго. Вже знайшов людину яка займається новими консолями у Луцьку, 2700грн. Жду відповіді від продавця.

Опубліковано

ггг там продають за 1500 вам за 2700

Я буду точно знати що консоль без бану, зможу перевірити її, та + гарантія на 3роки.

Краще переплатити та взяти нову. Ніхто незнає чи перегрівалася консоль чи ні, коли останній раз була заміна термопасти.

Опубліковано

Я буду точно знати що консоль без бану, зможу перевірити її, та + гарантія на 3роки.

Краще переплати та взяти нову. Ніхто незнає чи перегрівалася консоль чи ні, коли останній раз була заміна термопасти.

Де ж то дають таку гарантію, аж на 3 роки, якщо офіційна гарантія - 1 рік :)

І чисто для інформації - після прошивкі консолі, гарантія автоматично злітає. Обирайте))

Особисто я - власник PS3 , не прошитої, нічого. По трохи відкладаю кошти, та купую в онлайн сторі ігри. Виловлюю акції, та купую по приємній ціні. І знаю, шо в мене ніяких банів, проблем з онлайном не буде.

Опубліковано

Краще переплати та взяти нову. Ніхто незнає чи перегрівалася консоль чи ні, коли останній раз була заміна термопасти.

І чисто для інформації - після прошивкі консолі, гарантія автоматично злітає. Обирайте))

Особисто я - власник PS3 , не прошитої, нічого. По трохи відкладаю кошти, та купую в онлайн сторі ігри. Виловлюю акції, та купую по приємній ціні. І знаю, шо в мене ніяких банів, проблем з онлайном не буде.

Офіц. гарантія 1 рік, + доплата та гарантія 3 роки. Я ніколи в житті не буду купувати ігри за такі ціни 300-700грн. І ще одне - в онлайні гратися не збираюся.

Опубліковано

Офіц. гарантія 1 рік, + доплата та гарантія 3 роки. Я ніколи в житті не буду купувати ігри за такі ціни 300-700грн. І ще одне - в онлайні гратися не збираюся.

Доплачувати лишні гроші - це викінуті на вітер кошти. Ви сьогодні купили товар, завтра фірма закрилась. Далі що? Домовтесь з людиною вище, візьміть консоль на манік бек 3-5 днів. Обкатайте та вперед. Навряд чи, людина з непаганою репутацією буде впарювати "гу*но", вибачте на слові. Зато ви зекономите половину вартості нової приставки.

Опубліковано

Доплачувати лишні гроші - це викінуті на вітер кошти. Ви сьогодні купили товар, завтра фірма закрилась. Далі що? Домовтесь з людиною вище, візьміть консоль на манік бек 3-5 днів. Обкатайте та вперед. Навряд чи, людина з непаганою репутацією буде впарювати "гу*но", вибачте на слові. Зато ви зекономите половину вартості нової приставки.

Тут Ви праві. Можна і так зробити.

Опубліковано

Тут Ви праві. Можна і так зробити.

Повірте мені на слові. Не перший день на форумі ..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Продаю

xbox 360 Elite (FAT) 120gb hdd +LT 3 +FreeBoot +kinect

2600грн (Луцьк)

Мені кінект не потрібний. Так як він коштує мін.800грн. Дорого тим, що HDD на 120гб +комплект = 2600грн, а людина продавала таку саму комплектацію з HDD 250гб за 2500грн.

Якщо надумаєте продавати без кінекта пишіть.

Опубліковано

Продаю

xbox 360 Elite (FAT) 120gb hdd +LT 3 +FreeBoot +kinect

2600грн (Луцьк)

Мені кінект не потрібний. Так як він коштує мін.800грн. Дорого тим, що HDD на 120гб +комплект = 2600грн, а людина продавала таку саму комплектацію з HDD 250гб за 2500грн.

Якщо надумаєте продавати без кінекта пишіть.

ну не знаю…я не знайшов нижчої ціни ніж в мене ,враховуючи кінект 2600грн ,як на мене це дешево.

Те що пам'яті 120гб не важливо…можна підєднати зовнішній вінт і туди закідувати всю розважальну программу)

Внурішня пам'ять лише для деяких ігор які ідуть на 2 диски і якщо потребується внутрішня пам'ять,наприклад гта 5

BF4…

Вирішив продати окремо кінект…якщо куплять,тоді вас повідомлю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...