Andyxxxx Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:07 #1 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:07 Хтось має досвід одержання листів/посилок з-за кордону? Як правильно вказати свою адресу, щоб посилка не загубилася десь на Укрпошті через це? Мене цікавить реальний досвід людей, які мали з цим справу, а не здогадки і посилання на Ґуґл. Транслітерувати все? Співробітники пошти знають латинські символи? Як правильно транслітерувати, щоб не виникло непорозумінь? Чи краще все вказати українськими літерами, а в кінці поштовий індекс, слово Ukraine і попросити відправника просто скопіювати це? Радий вислухати будь-які конструктивні думки.
denymen Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:14 #2 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:14 Name SurnameKonyakina 12a/--Lutsk, Volyn, 43023UkraineT: 380номеростаннє замовле прийшло + зателефонували з пошти і повідомили, що можу забирати
LaMeRiLKiN Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:14 #3 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:14 Слав звичайного листа з UK в Україну кілька тижнів тому. Все повністю пишеться транслітом, хоч ти українець, хоч китаєць - всі слова латинськими літерами. Зверху зліва: ім'я і прізвище відправника вулиця, номер будинку і квартири місто, поштовий індекс країна Знизу справа в аналогічному порядку - дані отримувача. Головне це правильно вказати поштовий індекс, бо саме по ньому (ну і по назві країни) поштовики сортують листи і посилки у свої відділення. І не переживайте, працівники пошти знають і розуміють латинські літери
Andyxxxx Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:18 Автор #4 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:18 Дуже вдячний за відповіді!
Гість rl72 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:22 #5 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 21:22 Писав українською)Delivery Address------------------------------------------------------Р............. Л..........вул........., 1/2 45606РованціВолинська обл., Луцький р-нUkraine+38066.........Shipping to:Р............. Л..........вул........., 1/2 45606РованціВолинська обл., Луцький р-нUkraineShipping Method:China Post Flat Air Mailприйшло.На посилці адреса була надрукована кирилицею (українською мовою), так як я вказав
vetalforever Опубліковано 7 Січня, 2014 в 22:56 #6 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 22:56 Хлопці кажуть вірно.Хочу відмітити, що особисто мені важче було відправити за адресою, адже за кордоном, для прикладу Великобританія, зовсім інша типологія вказання адреси. І в графі місто, область\район я заплутався і переписував. У них виявляється у кожного району свій код, а я подумав, що то номер будинку.
Andyxxxx Опубліковано 17 Березня, 2014 в 21:30 Автор #7 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 21:30 Всім привіт!UPS - хтось щось чув про цю кур'єрську службу?http://www.ups.com/?Site=Corporate&cookie=ua_en_home&inputImgTag=&setCookie=yesХтось отримував через неї посилки з США в Луцьку, у Волинській області?На їхньому сайті вказана адреса:Lutsk1, Pobedy ave. office 4643005 Lutsk UkraineЗнайшов в інтернеті іншу:улица Леси Украинки, 3643001 Луцк Украина.Яка з цих адрес актуальна?Знаю що, наприклад, в м. Ковель на домашню адресу не доставляють. Чи можна замовити посилку на адресу Перемоги, 1, Л. Українки чи ще кудись а потім самому забрати в їх на складі? Хтось в курсі?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.