Перейти до змісту

Апгрейт ноутбука [процесор]

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

100%. Це як 2 однакові машини із двигунами 1,4 та 1,5 порівнювти.

Ну я б сказав 1,4І та 1,6ТІ при однакових затратах пального.

А різниця відчутна, про що я і писав:

133 стало 200 (+50%)

533 стало 800 (+50%)

1 стало 4 (+300%)

1,6 стало 2,0 (+25%)

Опубліковано

Така непонятка:

Стоять дві планки оперативки по 800 МГц. Аіда бачить, що це 800-ті планки, але працюють обидві в режимі 667 МГц.

Чому? Проц працює на 800 МГц, Чіпсет підтримує 800 МГц, де ще може бути собака зарита?

Чи можуть вони вийти зі строю, якщо працюють на нижчій частоті?

Опубліковано

Така непонятка:

Стоять дві планки оперативки по 800 МГц. Аіда бачить, що це 800-ті планки, але працюють обидві в режимі 667 МГц.

Чому? Проц працює на 800 МГц, Чіпсет підтримує 800 МГц, де ще може бути собака зарита?

75% що саме в планках пам'яті. зазвичай в них вшита "частота за замовчуванням" і зазвичай вона як раз на порядок нижча від максимуму. всі дорогі оверклокерські планки dd3 частотою 2гГц+ і вище по дефолту розпізнаються як 1333. і частоту 2133 чи 2200 має вміти встановити саме материнська плата. на звичайній офісній mATX двухсотдоларовий G.Skill 2,4гГц буде працювати на 1333 :)

так що думаю краще всього брати інші планки і пробувати - найти ті де дефолт буде стояти 800

біда більшості ноутів (чи щастя сервісу і сапорту) в практично повній відсутності налаштувань системи в біосі - 98% там "за замовчуванням"

Чи можуть вони вийти зі строю, якщо працюють на нижчій частоті?

ні звичайно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...