Перейти до змісту

Який браузер краще використовувати?

pomchik

Рекомендовані повідомлення

юзаю оперу 12,17 и maxthon/ останній досить швидкий браузер, є корисні прибамбаси типу два вікна одночасно чи нічний режим, щоб очі не напрягались, коли читаєш текст вночі/ Перехоплювач ресурсів, також інколи користуюсь. коротше кажучи багато там всього

gd28N.th.jpg

VvEoi.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

шановний, так ви визначіться - хто і що там робить :)

Це ви визначіться.

Спочатку ви казали, що Google відмовився від Java бо вона дірява. Потім кажете, що винна Sun. Потім пишите, що Google не може домовитись з Sun. А пізніще, що виявляєтьсяся, що винен Oracle. О как.

простими словами - якщо розробники Хрома зробили новий механізм роботи плагінів і закрили старий (якому вже більше 20 років), то хто ж всетаки повинен писати той злощасний плагін Java ?

Невже ви не розумієте, що механізм PPAPI не дасть повноцінно використовувати Java? Немає там Native Syscall. А саме такий механізм має забезпечити Google для того, щоб Oracle можна було написати повноцінний свій плагін. Як альтернативу Oracle розглядає технологію, яку розробила ще Sun, а називається вона Java Web Start.

nacl_diagram.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dj_design я вас зрозумів, тепер прочитайте, що напишу я.

По перше змінити браузер просять не банківські програмісти, а сам Oracle. Java використовується не тільки в Україні а по всьому світі.

we strongly recommend Java users consider alternatives to Chrome as soon as possible. Instead, we recommend Firefox, Internet Explorer and Safari as longer-term options.

По-друге я немаю нічого проти нового механізму плагінів, але він унеможливить використання Java Applets. Якщо потрібно доступ до апаратних ресурсів ПК а не просто якусь графічну випендрюліну то це у плагіні з новим механізмом PPAPI зробити неможливо. Схему виконання коду я навів вище. Ось тут текст по простому:

Applets are usually used to interface to things that are not supported by the browser sandbox, accessing a printer or card reader, direct file access and other things that are not supported by HTML5 or PPAPI. So for people who suggest PPAPI, please inform yourself of the use cases before pretending that there are viable alternatives, there are NONE except in the most trivial use cases. I predict you will never see a PPAPI Java plugin. If all you need is to play video or animate graphics on the screen, there are quite good alternatives already (HTML 2D/3D Canvas, WebGL, Svg, etc...), if you need hardware access, file access, etc.., there are only kludges without NPAPI.

Оскільки користувачі, які працюють з Java апплетами не зможуть їх використовувати в Chrome вони будуть змушені користуватись іншим браузером. Доля Chrome на ринку падає, підозри антимонопольний комітет знімає. Економія $6 млрд. Profit.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всерівно не погоджусь з тим, що це "план Гугл" щоб відмазатись від антимонопольних органів ...

це ваше право, я аргументи навів вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хромом давно не користуюся. Працює повільно, оновлюється не питаючи, робить купу копій самого себе. І все заради того, що б просканувати мої споживчі потреби... А мені просто потрібно в інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opera наразі хороший варіант, хтом важкий , мозіла специфічна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...