Перейти до змісту

шукаю адвоката по ДТП

Innate

Рекомендовані повідомлення

не так давно попав в ДТП (в бус (до мене) врізався джип). У нас у всіх ОСАГО. Його страхова сказала,що машина ремонту не підлягалє і видавали на руки 6к у.е. (но що за такі гроші можна купити) потім запропонувала ремонт на суму до 2к у.е., а вже і взагалі мовчить,і каже,що вони мають 90 днів, і взагалі - чому я їм мішаю і дзвоню так часто. Винуватець же на джипі корчить дибілоїда, платити відмовляється, на зв*язок не виходить..

Тому шукаю (порадьте) адвоката, у якого є досвід (!!!) у таких справах - вудсудити кошти за ремонт авто у ДТП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас на фірмі є 2 адвоката, що спеціалізуються на ДТП і спорах зі страховими.

Зараз краще зателефонувати Гапону Сергію 0501814848, 0673321817

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу порекомендувати свого адвоката..

звати Віктор

сам в минулому був керівником страхової компанії..і знає всі нюанси відшкодування..

його тел. 0500893178

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю одного адвоката, в якого є досвід роботи слідчим. Можу порекомендувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю одного адвоката, в якого є досвід роботи слідчим

так тут же не в тому суть, хто винуватець ДТп, а в тому, що страхова не відшкодовує. тобто досвід роботи слідчим ні на що не впливає...для мене, наприклад, при виборі адвоката, досвід роботи слідчим - це навіть, швидше, мінус

офф:

сама ну так люблю справи по ДТП),але по таких справах представляю лише постійних клієнтів (не тих, що постійно попадають в ДТП, а тих, чиє підприємство, наприклад, на обслуговуванні).

клієнт, що звернувся вперше, просто ніколи не повірить адвокату жіночої статі у справі по ДТП) не буду ж я кожного разу розповідати, що я лише по місту в день сотню км наїзджаю) і справ по дтп в мене було не одна, і не дві)

і в любому випадку "вражєскій" адвокат мусить запитати в засіданні, чи я взагалі водійське посвідчення маю((( отака гендерна дискримінація), але в цій "дискримінації" є і плюс для мене - адвокат іншої сторони зазвичай розслабляється, коли бачить жінку в засіданні по справі, пов'язаній з ДТП)

а з минулого року в нас запроваджена спеціалізація в томучмслі визначені саме адвокати по ДТП,і я особисто взагалі перестала приймати участь в таких справах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не той і не той.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю одного адвоката, в якого є досвід роботи слідчим

так тут же не в тому суть, хто винуватець ДТп, а в тому, що страхова не відшкодовує. тобто досвід роботи слідчим ні на що не впливає...для мене, наприклад, при виборі адвоката, досвід роботи слідчим - це навіть, швидше, мінус

офф:

сама ну так люблю справи по ДТП),але по таких справах представляю лише постійних клієнтів (не тих, що постійно попадають в ДТП, а тих, чиє підприємство, наприклад, на обслуговуванні).

клієнт, що звернувся вперше, просто ніколи не повірить адвокату жіночої статі у справі по ДТП) не буду ж я кожного разу розповідати, що я лише по місту в день сотню км наїзджаю) і справ по дтп в мене було не одна, і не дві)

і в любому випадку "вражєскій" адвокат мусить запитати в засіданні, чи я взагалі водійське посвідчення маю((( отака гендерна дискримінація), але в цій "дискримінації" є і плюс для мене - адвокат іншої сторони зазвичай розслабляється, коли бачить жінку в засіданні по справі, пов'язаній з ДТП)

а з минулого року в нас запроваджена спеціалізація в томучмслі визначені саме адвокати по ДТП,і я особисто взагалі перестала приймати участь в таких справах.

а мені навпаки здається що в спорах з страховими якраз краще жінкам)) ви емоційніші))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене - діло у людині,яка впевненна в собі та яка договориться із "вищим керівництвом". Хоч яка би не була "дівчинка" досвідченна у своїй справі, але якщо вона не може домовитися чи впевненно висловити свої слова - то толку 0. Говорю як митний брокер - завжди зі всіма домовлявся і сперичався з інспекторами і доводив свою правоту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...