Перейти до змісту

Черные и серые хаски-голубоглазки для ценителей.

Julaine

Рекомендовані повідомлення

a38e79b33de5.jpg

Черные и серые хаски голубоглазки. Для настоящих ценителей породы представляем роскошных щенков сибирской хаски.

Подробнее

http://kattyvaldogs....pic.php?id=1124

Щенки сибирской хаски из профессионального питомника для дома, шоу и работы. Родители щенков происходят из известнейших питомников Украины, России и Польши.

Отец получен от вязки в России с американским производителем, молодой перспективный производитель, проживающий в питомнике.

Мать проверенная по потомству племенная сука, импортированная из ведущего польского питомника "Eskimoski Domek".

Уникальная возможность увидеть обоих родителей.

Щенки отдаются в новую семью привитые, проглистогоненные, с индивидуальным клеймом, ветеринарным паспортом и щенячьей карточкой КСУ (Крупнейшей кинологической организации в Украине).

Возможна доставка в др. города и страны.

Цена от 7000-8000 грн

Пишите в личку или звоните, вышлю адрес сайта по запросу.

тел. 0674074245 (Катя), 0932532993, 0968453226, 0994992530 (Юля)

[email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вони себе поводяь в квартирних умовах проживання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эта малышка в активном поиске хозяев

d2ea2c2f3159.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вони себе поводяь в квартирних умовах проживання?

Поводять себе нормально,але бажано щоб хтось завжди був.Якщо залишиться сама-може з'їсти двері.Ця порода ніколи не буде гуляти без поводка,прийдеться ловити по району.

Дуже активна собака,треба вигулювати мінімум 2,а краще 4 години в день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порода не для міста.жити в селі,де простору багато,поле,ліс.Для квартири це знущання над псом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В самого пес західносибірська лайка.50387209.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хаскі не можна жити в квартирі, тільки на вулиці. Тоді і не тікатимуть "на район" від господаря.

А взагалі на Закарпатті чисті цуценята хаскі по 300$, без документів правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишите в личку или звоните, вышлю адрес сайта по запросу.

а що тут питати, гугл... http://www.kattyval.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shpion07,Не згідний з тобою.Не порівнюй Лайку та Хаскі.В тебе собака для охоти,а Хаскі їздова порода.Всіх кого знаю в Луцьку з Хаскі живуть в квартирах.Порода не для життя на вулиці,і точно не в буді чи на прив'язі.

Порода не гавкає,може вити іноді як вовк.Дуже добра до всіх,ходить міф що грабіжника оближе,заведе в кімнату де лежать гроші та буде сумувати коли той піде.

Цікаво ведуть себе з малими дітьми.

Дуже віддана(якщо з поводка не відпускати,бо прийдеться доганяти :_07: ),тому і не любить залишатись сама.Взагалі порода дуже вперта,самостійна.Не дуже охотно виконує команди,старається зробити вигляд що глуха і сліпа.

Лінька це окрема розмова,в машині та квартирі пилосос не помагає.

VadimM , А в Польщі 100$ без документів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В квартирі такій собаці пекло,їй треба простір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх кого знаю в Луцьку з Хаскі живуть в квартирах.

Уяви якби їхні власники жили в шпаківнях, які б були щасливі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повторюю ще раз для тих хто не хоче або не може почути!!!Хаскі - собака для спорту!кожен день з нею треба займатися,давати їй фізичні нагрузки,бігати,пригати і т.д.І тому в квартирі ти живеш,або в будинку не має ніякої різниці,бо твого двору їй буде мало!ти ж з нею кругом коло хати бігати по 15-20 кілометрів не будеш!Так от після належних для неї нагрузок їй і треба не більше місця ніж метр на метр щоб поспати!а якщо ви вважаєте що їй хватить просто бігати по двору то це не так!без занять вона тобі перериє весь двір,і навіть 2 метровий паркан її не зупинить щоб втекти!хочеш собаку щоб жила у буді і їй хватало місця у дворі,то заводь вівчарку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolialutsk, ну не знаю, в мого кума і подвір"я невелике, і паркан не високий, і хаскі не на прив"язі, і не тікає, навіть коли з нею виходять за територію прогулятись. Ніяких повідків і тп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадім, вона в нього живе на вулиці?

Якщо собака доросла то тікати не буде.І все залежить від виховання.Мова йшла про життя в квартирі.І я кажу що порода прекрасно себе почуває в такому середовищі, при умові що їй приділяють достатньо уваги.

Ти вище писав що Хаскі не можна жити в квартирі, тільки на вулиці.А я з цим не згідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolialutsk, так, живе на вулиці, в буді яка знаходиться в недобудованій "пристройці" до будинку. Зараз їй десь рік. Я майже впевнений що твої знайомі власники хаскі не виділяють їй щодня 2 години на прогулянку з фізичними навантаженнями. Або не так - більшість власників хаскі які утримують їх в квартирі цього не роблять (звісно якщо пес не є джерелом прибутку). Напевно далі сперечатись нема сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тобі більше скажу-власник хаскі,то я!і так,2 години не приділяю!приділяю набагато більше.бо коли заводив цю собаку знав на що йшов і що цій собаці треба,а тих хаскі що просто живуть у буді і не використовуються за їх прямим призначенням мені шкода.от якби всі такі хаско-хози позбирались зимою у парку,то можна було б круті перегони влаштувати,а так всі по хатках сидять,а жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...