HelloBoy Опубліковано 30 Травня, 2014 в 22:02 #26 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 22:02 Ось і розпочався в мене новий сезон селфмийки.Однак мій апарат KARCHER K2 не радує мене так як раніше. З одного боку в мені не вдається отримати піну таку як на жетонних автомийках, а з іншого "наліцо" падіння тиску в пристрої.Тітоньки на Луцькому офісі KARCHER стверджують, що це через малу потужність апарат у і знос помпи (яка не ремонтується, так як пластмасова).Враховуючи, що затратна частина на прокладку шлангів, кабелів живлення та насосу подачі води та цистерни фірмових хімікалій була не маленька хотілося б все таки виконувати суботній моціон прибирання автомобіля власноруч, що дало б в свою чергу заощаджувати кошти і відбити вкладені гроші. Однак рекомендований KARCHER К5 здається мені занадто дорогим (виробник не лінується піднімати ціни і зробив це на протязі року вже 4 рази).І так, вніманіє фапрос ... прошу порекомендувати автомийку високого тиску з наступними характеристиками:Тиск ≈ 130 бар (можлива підміна понять в специфікації обладнання між робочим тиском та максимальним)Продуктивність ≈ 400 л/ год.Наявність піноутворюючої насадки.Ціна ≈ 2к грн. я звичайно проти товарів окупантів, но подивіться в сторону мінімийок ІНТЕРСКОЛ там помпа металева.. і ремонтопригодна
MrVes Опубліковано 31 Травня, 2014 в 14:57 Автор #27 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 14:57 я звичайно проти товарів окупантів, но подивіться в сторону мінімийок ІНТЕРСКОЛ там помпа металева.. і ремонтопригоднаДля мене це питання давно закрите, однак нічого не відписував на форумі в зв'язку з відсутністю інтересу в форумчан. Ось пост з емграндклЮбу:От обилия перелопаченой информации голова 4 дня шла кругом и это не фигура речи.Прошерстил всевозможные варианты, которые проходят по параметрам описанным в стартовом сообщении, однако без лимита цены.Фактически по нужным параметрам мощности подходил только KARCHER с своей космической ценой. Другие производители либо не вписывались в заданный диапазон, либо ниразу не вызывали доверия в плане гарантии - очень много российских продуктов, или срока службы - китайские аналоги (у меня тоже Емгранд, так что за "китайские" прошу не пинать).Повторно заехал на офис KARCHER в г. Луцк, где на удивление адекватная приятная девушка объяснила некоторые особенности моделей, а не попыталась впарить дорогую цацу. Та же девушка подтвердила, что новая модель Karcher K 5 Compact (и модификации) фактически соответствует снятой с производства в конце прошлого года модели Karcher K 5.200 без существенных изменений в конструкции.На одном из черновецких интернет-магазинов я нашол Karcher K 5.200 по цене 2,969 грн. После установления контакта с сотрудниками оказалось, что цена выросла до 3,200 грн, но по сравнению с декларируемой стоимостью Karcher K 5 Compact (около 5 тис. грн.) меня эта сумма уже не пугала.Состоянием на сейчас жду доставки посылки на НП.Если кому-то будет интересно могу поделиться впечатлениями о новой мойке после тестирования вплоть до фотоотчета. Всем кто проявил участие в вопросе или интерес - огромное человеческое спасибо.И так окончание истории: Karcher K 5.200 + LS3 (заточенная под Karcher).Пена не такая пышная как на мойке, но очень эффективная. После смывания пены не осталось даже намеков на грязь. Осталось только несколько глазиков да ножек от мух и комариков, но это скорее исключение.Смена насадки произошла из-за того, что потуги Karcher K 5.200 и обычной керхеровской насадки не дали ожидаемого результата. Да, 5 серия мощнее и моет лучше, но "не то пальто".
igorrrko Опубліковано 31 Травня, 2014 в 16:59 #28 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 16:59 Між іншим. Сталося так,що троха за дарма,дісталося мені 20 літрів хімії. Якщо кому потрібно, по 20 грн. за 1 л. можу продати. Хімія якісна.Як побачив розхід,і як пінить- мені навсе життя її вистачить.Торг,саме собою.
MrVes Опубліковано 1 Червня, 2014 в 10:16 Автор #29 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 10:16 Між іншим. Сталося так,що троха за дарма,дісталося мені 20 літрів хімії. Якщо кому потрібно, по 20 грн. за 1 л. можу продати. Хімія якісна.Як побачив розхід,і як пінить- мені навсе життя її вистачить.Торг,саме собою. Уточніть будь-ласка точну назву і специфікацію
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.